in

Şeref Bey Fragmanı: Onur Ünlü’nün Haluk Bilginer’li Exxen Dizisi Yakında

Şeref Bey fragmanı yayınlandı. Yönetmenliğini Onur Ünlü’nün üstlendiği, başrolünde ise Haluk Bilginer’in yer aldığı Exxen dizisinden ilk tanıtım.

Şeref Bey Fragmanı Exxen Haluk Bilginer Onur Ünlü
- Reklam -
- Reklam -

Çekimleri geçen haftalarda başlayan Exxen dizisi Şeref Bey için ilk fragman yayınlandı. Başrolünde usta oyuncu Haluk Bilginer’in oynadığı yapımın yönetmenliğini Onur Ünlü üstleniyor.

Acun Ilıcalı tarafından kurulan ve iddialı bir girişe hazırlanan yerli dijital yayın platformu Exxen’in ilk dizilerinden birisi de Şeref Bey olacak. 1 Ocak 2021’de yayına başlayacak olan kanalın çıkış işlerinden birisi de Şeref Bey.

Yönetmenliğini Onur Ünlü’nün (Polis, Beş Şehir, Celal Tan ve Ailesinin Aşırı Acıklı Hikâyesi, Güneşin Oğlu, Sen Aydınlatırsın Geceyi, İtirazım Var) gerçekleştirdiği dizi, aynı zamanda Exxen’in ilk kurmaca yapımlarından olacak.

- Reklam -

Son olarak izleyicinin karşısına 9 Kere Leyla, Alex Rider ve Nuh Tepesi yapımları ile çıkan Haluk Bilginer, Şeref Bey’de başrol olarak ekrana geliyor. Dizinin oyuncu kadrosunda Bilginer’e şu isimler eşlik ediyor: Devrim Yakut, Serhat Kılıç, Songül Öden, Ahmet Rıfat Şungar, Ertan Saban, Beyti Engin ve Şükran Ovalı.

Şeref Bey Fragmanı | İZLE

YouTube video

Toplamda 10 bölümden oluşacak komedi türündeki yapım, “Karakomedi tadında, hayatı kaosa dönen bir adamın hikâyesi bu…” sözleri ile tanıtıldı.

Dizinin konusu hakkında daha detaylı bir bilgi paylaşılmadı. Fragman ise uzun süre sonra evine geri dönen Şeref Bey’in (Haluk Bilginer), yaşadığı yerin bir eğlence mekânına dönüştürülmesiyle başa çıkma serüvenini gözler önüne seriyor.

- Reklam -

Most Yapım (Kurşun, Hayat Sırları, Çoban Yıldızı, Hayat Şarkısı; Rüzgârın Hatıraları, Dedemin İnsanları, Issız Adam) tarafından gerçekleştirilen dizinin senaryosu Yusuf Reha Alp’e ait. Şeref Bey, Alp’in kaleme aldığı ve çekilen ilk senaryo olma özelliğini taşıyor. Onur Ünlü ve Haluk Bilginer ile daha önce de farklı yapımlarda yer bulan Ali Atay da yapımda yer alıyor. Kendisi dizide senaryo danışmanı olarak görev buluyor.

Şeref Bey Fragmanı Exxen Haluk Bilginer Onur Ünlü

Şimdiye dek Exxen’de Şeref Bey ile duyurulan yapımlar arasında Sihirli Annem’in yeniden çekimi, Hasan Can Kaya’nın Konuşanlar’ı, Aleyna Tilki’nin İşte Bu Benim Masalım’ı, Tolga Çevik’in Tolgshow’u ve çeşitli yarışma programları yer alıyor.

Peki siz Şeref Bey dizisine dair ilk tanıtımı nasıl buldunuz? Sizce Exxen başarılı bir çıkış yapabilecek mi? Platformdan beklentileriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşabilirsiniz.

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

gain yerli dijital yayın platformu

Gain: Yerli Dijital Yayın Platformu Hizmete Başlıyor – İşte İlk İçerikler

Wikipedia 2020 En Çok Aratılan Konuları

Wikipedia 2020’de En Çok Aratılan Konuları Açıkladı