in

Sex and the City Dizisi Yeniden Çekiliyor: HBO Max Düğmeye Bastı

Sex and the City dizisi geri geliyor. HBO klasiği yapım, bu defa mini dizi formatında izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor.

Sex and the City yeni dizi hbo max
- Reklam -
- Reklam -

HBO Max, Sex and the City’ dizisi için yeni bir sezon hazırlamak istiyor. Warner Bros.’un yayın dijital yayın platformu, izleyici çekmek için klasik dizileri yeniden ekranlara taşıyacak. Tek sezondan oluşacak yeni dizi, orijinali gibi HBO’da değil, HBO Max’te yayınlanacak.

Sex and the City, True Blood ve In Treatment’ın ardından HBO Max ile tekrar canlandırılan üçüncü dizi oldu.

Candance Bushnell’in aynı adlı romanından Darren Starr tarafından uyarlanan yapım HBO’da 1998-2004 arasında 6 sezonda 94 bölüm yayınlamıştı. Sarah Jessica Parker’ı Carrie Bradshaw, Chynthia Nixon’u Miranda Hobbes, Kristin Davis’i Charlotte York ve Kim Cattrall’ı Samantha Jones rollerinde izlemiştik.

- Reklam -

30 dakikalık bölümleriyle komedi-drama türündeki dizinin yeniden gelmesi durumundaysa ekipten bir kişi eksik olabilir. Parker, Davis ve Nixon yeni bir sezona sıcak bakarken Fox’un yeni dizisi Filthy Rich’te başrol oynayan Kim Cattrall, takvim sıkışıklığı yüzünden projeye katılamayabilir.

Sex and the City 7. Sezon Yayın Tarihi Henüz Belli Değil

Sex and the City’nin 2004’teki finalinden sonra 2008’de yine aynı isimle, 2010’da da Sex and the City 2 adıyla iki devam filmi izlemiştik. Üçüncü bir film her zaman konuşulduysa da bir türlü gerçekleşmemişti. Yeni sezonun senaryosunun çekilmeyen üçüncü filmden alınması muhtemel.

Filmlere ek olarak 2013’te Warner Bros.’un diğer kanalı The CW’de yayınlanan The Carrie Diaries dizisi de gelmişti. Carrie Bradshaw’ı Anna Sophia Robb’un canlandırdığı öncül dizide Carrie’nin geçmiş hayatını ve New York’a nasıl taşındığını izlemiştik. İki sezonun ardından iptal edilen dizi final bölümünde Carrie’yle Samantha’nın tanışmalarını anlatarak hikâyeyi ana diziye bağlamıştı.

- Reklam -

Sex and the City yeni dizi hbo max

Diğer yandan HBO Max’ın gelecek dizileri umut vadetse de servis bocalamaya devam ediyor. Warner Bros’un filmleri beyaz perdeyle aynı gün HBO Max’ta yayınlama kararı en son yapım şirketleriyle ve yönetmenlerle çıkan bir savaşa dönüşmüştü.

Sex and the City’nin yeni sezonu için heyecanlı mısınız? Warner Bros’un platforma abone katmak için geçmiş dizilere dönmesi sizce doğru bir karar mı? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’dan paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Deadline

Mehmet Çakıcı

1999'da Balıkesir'de doğdu. Küçük yaştan beri fantastik edebiyata ilgi duydu, büyüdükçe diğer edebiyatlara da yaklaştı. Şu sıralar İstanbul Üniversitesi'nde bu ilginin üstüne iyice düşüyor. Uzun bir süre araknofobinin nasıl yazıldığını öğrenemedi.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Rusya İlk Uzay Filmi Tom Cruise

Rusya, Uzayda Çekilecek İlk Film Yarışına Katıldı: Tom Cruise’lu ABD Yapımına Cevap Gecikmedi

Dune Hanedanlık Üçlemesi

Dune Hanedanlık Üçlemesi Yeniden Türkçede: Dune Öncesi Maceraya Çağrı