in

Sex Education 3. Sezon Onayını Aldı

Sex Education 3. sezon onayını eğlenceli bir videoyla duyurdu. Netflix’in başarılı gençlik dizisi yeni bölümleriyle 2021 yılında bizlerle olacak.

Sex Education 3. Sezon onayı
- Reklam -
- Reklam -

Netflix başarılı gençlik dizisi Sex Education için 3. sezon onayını verdiğini eğlenceli bir skeçle birlikte duyurdu.

2019 kışında yayınlandığı an büyük hit olan Netflix dizisi Sex Education hiç hız kesmeden devam ediyor. Lise yıllarını bakir geçiren Otis (Asa Butterfield), cinsel kimliğiyle boğuşan arkadaşı Eric (Ncuti Gatwa) ve okulun havalı kızı (ve tabii ki Otis’in platoniği) Maeve (Emma Mackey)’nin gençliğin olağan zorlukları, dersler ve ilişkiler arasında geçen hayatlarını anlatıyor. Otis’in seks terapisti annesi Dr. Jean Milburn (Gillian Anderson)’dan kaptığı bilgilerle okul arkadaşlarına cinsel tavsiyeler vermeye başlamalarıyla karmaşıklaşan konusuyla elimizde nur topu gibi yeni bir Skins buluveriyoruz.

Sex Education’ın ilk sezondaki başarısından sonra, bu ocak ayında dizinin ikinci sezonuyla buluştuk ve büyüyen karakterleri, gelişen hikayeleri, karmaşıklaşan cinsel hayatlarıyla 8 bölüm daha gerek komedi gerek dram olarak beklediğimiz her şeyi bulduk.

- Reklam -

Sex Education 3. Sezon

Lauire Nunn’un yetenekli ellerinden çıkan dizinin ikinci sezonu gerek başrollerimiz Otis ve Maeve için gerekse yan karakterlerimiz için pek çok soruyu havada bırakarak bitmiş, devamı için bol bol açık kapı bırakmıştı.

Sex Education 3. Sezon Çıkış Tarihi Henüz Kesin Değil

2. sezon yayınlanalı henüz bir ay bile olmamışken Netflix UK Twitter hesabından dizinin katı müdürü ve Adam’ın (Connor Swindells) daha da katı babası Mr. Groff’u canlandıran Alistair Petrie’nin rehberliğinde Moordale Lisesi’nin koridorlarında geçen bir galeri gezisiyle yeni sezonu duyurdu.

- Reklam -

Sanat tarihçisi Petrie, Otis’i, Maeve’i, Eric’i, Adam’ı ve güzeller güzeli Gillian Anderson’u barındıran tabloları incelerken diziyle ilgili espriler yaptı; yeni sezondan beklememiz gerekenlerle ilgili ufaktan göz kırptı.

Eric ve Adam’ı betimleyen son bir tabloya baktıktan sonraysa, “Bu iki haylazın geleceğinde neler var?” dedikten sonraki ufak bir gülümseyişle de, “Öğrenmek için üçüncü sezonu beklemeniz gerekecek, değil mi?” diyerek videoyu bitirdi. Biz de şimdiden damağımızda kalan güzel tatla gelecek sezonu beklemeye başladık.

Siz Sex Education 3. sezon yayın tarihine dair henüz net bir açıklama olmasa da bunun Ocak 2021 olacağı yönünde kuvvetli tahminler var.

Sex Education 3. Sezon

Peki siz Sex Education’ı beğeniyor musunuz? Haberin başındaki sıradaki Skins tanımı hadsizlik miydi? İkinci sezondaki ton değişikliği, yeni sezondan beklentileriniz, dizideki gibi yemyeşil bir İngiliz kasabasında yaşama hayalleri, Gillian Anderson’un ne kadar da güzel olduğu gibi konularda konuşmak için Kayıp Rıhtım Forum’da buluşalım.


* Sex Education Dizisinin İlk Sezonunu Ne Kadar Dikkatli İzledin?

Kaynak: ScreenRant

Mehmet Çakıcı

1999'da Balıkesir'de doğdu. Küçük yaştan beri fantastik edebiyata ilgi duydu, büyüdükçe diğer edebiyatlara da yaklaştı. Şu sıralar İstanbul Üniversitesi'nde bu ilginin üstüne iyice düşüyor. Uzun bir süre araknofobinin nasıl yazıldığını öğrenemedi.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for AeroKnight-sama AeroKnight-sama dedi ki:

    Böyle tabuları yıkan yapımları/insanları seviyorum. Sezon onayı alması iyi olmuş.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

sam rowley fareler kapak

Yılın Doğal Yaşam Fotoğrafı Seçildi: Farelerin Dövüşü

Hakan: Muhafız 3. Sezon

Hakan: Muhafız 3. Sezon Fragmanı Yayınlandı