in

Shadow and Bone 2. Sezon Çekimleri Başladı: Netflix’in Gölge ve Kemik Uyarlaması Geri Dönüyor

Shadow and Bone 2. sezon çekimleri başladı. Netflix’in ilk sezonuyla dikkatleri üzerine çeken Gölge ve Kemik dizisi maceralarına kaldığı yerden devam ediyor.

Shadow and Bone 2. sezon çekimleri başladı
- Reklam -
- Reklam -

Shadow and Bone 2. sezon çekimleri başladı. Son duyurulan oyuncu seçimi haberlerinin ardından Netflix, sevilen dizinin yeni sezonu hakkında bir video paylaştı ve sevindirici gelişmeyi duyurdu.

Leigh Bardugo’nun Grishaverse kitap serisinden uyarlanan dizide Jessie Mei Li, Archie Renaux, Freddy Carter, Amita Suman, Kit Young ve Ben Barnes gibi oyuncular yer alıyor. Dizinin ilk sezonu Nisan 2021’de izleyiciyle buluşmuş ve yüksek izlenme oranına ulaştıktan sonra Haziran 2021’de 2. sezon onayını almıştı.

Shadow & Bone’dan uyarlamasının ilk sezonunda öksüz kalmış haritacı Alina Starkov’un (Li) güçlerini nasıl kazandığı konu alındı. Işık oluşturabilme yeteneğiyle General Kirigan (Barnes) ve Üç Karga olarak bilinen Kaz Brekker (Carter), Inej Ghafa (Suman) ve Jesper Fahey (Young) karakterlerinin dikkatini çeken Alina, büyük bir maceraya atılıyor. İlk sezon, Alina’nın çocukluk arkadaşı Mal’le (Renaux) birlikte yeteneklerinin ardındaki sırları öğrenmek üzere yola çıkmasıyla sona eriyor.

- Reklam -

Netflix’in Twitter hesabın üzerinden paylaştığı video ile Barnes, Li, Renaux, Carter, Sujaya Dasgupta, Suman, Danielle Galligan, Young, Calahan Skogman ve Julian Kostov’un yeni sezonda geri döndüğünü görülüyor. Yeni sezon çekimlerinin Budapeşte’de başladığı da kamuoyu ile paylaşılmış durumda. Ayrıca diziye yeni katılan oyuncular Jack Wolfe, Lewis Tan, Anna Leong Brophy ve Patrick Gibson da tanıtım videosuyla ortaya çıktı.

Shadow and Bone 2. Sezon Çekimleri Başlangıç Duyurusu | İZLE

Yeni oyuncuların heyecanlarını seyirciyle paylaştığı videoyu hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

Dizinin yüksek izlenme oranları ve olumlu yorumların sayesinde, 2. sezonun onaylanacağı daha resmi açıklama yapılmadan da tahmin ediliyordu. Nisan 2021’de çıkışıyla birlikte Nielsen yayın izlenme oranlarına göre Disney+ ve Marvel Studios’un Falcon and the Winter Soldier yapımının hemen altında üçüncü sıraya yerleşmiş, ardından 26 Nisan – 3 Mayıs tarihleri arasında The Handmaid’s Tale dizisini geride bırakarak ilk sıraya yerleşmişti.

Arrival ve Bird Box ile tanınan Eric Heisserer’ın yaratıcı koltuğuna oturduğu yapımda yönetmenlik Mairzee Almas, Lee Toland Krieger, Dan Liu ve Jeremy Webb tarafından gerçekleştiriliyor.

Sizler Shadow and Bone 2. sezonu hakkında neler düşünüyorsunuz? Kadroya yeni katılan oyunculara dair görüşleriniz neler? Düşüncelerinizi bizimle Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Peren Ercan

1995 Çanakkale doğumlu, hayali olan yazarlığın peşinden koşan bir üniversite mezunuyum. Üniversitede beş yılımı geçirdiğim Japonca Öğretmenliği bölümünün bana kattığı kültürel farkındalıkla beraber yeni diller öğrenmeye olan açlığım devam ediyor. Bazıları ödüllü olmak üzere kısa öykü ve roman çalışmalarım var. Büyülü gerçekçiliğin cazibesine yazdıkça kapıldım. O kadar kapıldım ki gerçek hayatta da büyüyü aramaya başladım.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

God of War PC Sistem Gereksinimleri

God of War PC’ye Geldi: İşte Sistem Gereksinimleri ve Fiyatı

wari medeniyeti kşsif

Peru’daki Kadim Bir Uygarlığın Halkını Daha Kolay Yönetebilmek için Halüsinojen Maddelere Başvurduğu Ortaya Çıktı