in

“Shadow and Bone” Dizisinde 2. Sezon Çıkış Tarihi ve Yeni Görüntüler Yayınlandı

Shadow and Bone 2. Sezon çıkış tarihi belli oldu. Netflix’in popüler fantastik uyarlamasından yeni görüntüler de paylaşıldı.

Shadow and Bone 2. Sezon Cikis Tarihi
- Reklam -
- Reklam -

Shadow and Bone 2. Sezon çıkış tarihi açıklandı. Jessie Mei Li ve Ben Barnes’lı fantastik uyarlama yeni bölümleri ile Netflix kütüphanesine geri dönüyor.

İlk sezonu 23 Nisan 2021 tarihinde yayınlanan, yeni sezon onayını Haziran 2021’de alan dizi, yaklaşık iki yıllık bir aranın ardından izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Yaratıcı koltuğunda Bird Box ve Arrival’ın yazarı Eric Heisserer’ın yer aldığı dizi; Leigh Bardugo imzalı Grishaverse romanlarından uyarlanıyor.

Dizi, İsrail asıllı Amerikalı yazar Leigh Bardugo’nun Shadow and Bone üçlemesi ile Six of Crows kitaplarından ortak hikâyeler alarak kurgulanıyor.

- Reklam -

Shadow and Bone 2. Sezon Çıkış Tarihi Ne Zaman

2. sezon için ilk tanıtımı geçen eylül ayında yayınlanan Shadow and Bone, uzun sayılabilecek bir aranın ardından bir kez daha hayranların karşısına çıkacak.

Dizi, güneş ışığını çağırma gücüne sahip Alina Starkov’un (Jessie Mei Li) prensler, suikastçılar, hırsızlar ve tehlikeli bir Karanlık Lord (Ben Barnes)’la giriştiği büyü dolu mücadelesini konu alıyor.

Gölge ve Kemik 2. Sezon

Shadow and Bone 2. Sezon için Geri Sayım Başladı

Yapımda Li ve Barnes dışında Archie Renaux Mal Oretsev, Freddy Carter Kaz Brekker, Amita Suman Inej Ghafa, Kit Young Jesper Fahey, Danielle Galligan Nina Zenik, Calahan Skogman Matthias Helvar ve Daisy Head Genya Safin olarak rollerine geri dönecek.

Shadow and Bone 2. Sezon Çıkış Tarihi Netflix

Shadow and Bone 2. sezon  ayrıca Jack Wolfe’un canlandırdığı Wylan Hendriks, Patrick Gibson’ın canlandırdığı Nikolai Lantsov, Lewis Tan’ın oynadığı Tolya Yul-Bataar ve Anna Leong Brophy’nin hayat verdiği Tamar Kir-Bataar gibi uzun süredir beklenen karakterleri de izleyicilerle buluşturacak.

Birer saatlik 8 bölümden oluşacak 2. sezon için tanıtım faaliyetleri hız kazanmış durumda. Yeni sezon için yayınlanan yeni görsellerin ardından, uzun bir fragmanın da yolda olduğu düşünülüyor.

- Reklam -

Kitapların takipçileri, 2. sezonda hangi kitapların doğrudan işleneceğini merakla bekliyor. Yeni sezonun Kuşatma ve Fırtına kitabı ve Kargalar Meclisi’nden bölümler içereceği biliniyor.

Shadow and Bone 2. Sezon Yeni

Shadow and Bone üçlemesi (Gölge ve Kemik, Kuşatma ve Fırtına, Çöküş ve Yükseliş) ile Six of Crows serisinden (Kargalar Meclisi, Sahte Krallık) aynı anda uyarlanan dizi; iki farklı seriyi eş zamanlı olarak takip ediyor.

Shadow and Bone 2. sezon bölümleri 16 Mart 2023 tarihinde Netflix kütüphanesindeki yerini alacak.

Netflix dizisi Gölge ve Kemik

Gölge ve Kemik 2. Sezon Ne Zaman

Gölge ve Kemik 2. Sezon Netflix

Yeni sezona dair sizin beklentileriniz neler? Görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Collider

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Cyberpunk 2077 Phantom Liberty Fragmanı - Detaylar

Idris Elba ve Keanu Reeves, “Cyberpunk 2077: Phantom Liberty”de Buluşacak: İşte Yeni Fragman

Foe - J. M. Coetzee

Nobel Ödüllü J. M. Coetzee’nin “Robinson Crusoe”yu Baştan Yarattığı “Foe” Kitabı Yeniden Raflarda