in

Shadow and Bone 2. Sezon Onayı Geldi: Netflix’in Fantastik Uyarlamasında Devam Kararı

Shadow and Bone 2. sezon onayı geldi. Netflix, 55 milyondan fazla izleyiciye ulaştığını duyurduğu dizisi için devam kararı aldı.

Shadow and Bone 2. Sezon Onayı: Netflix
- Reklam -
- Reklam -

Shadow and Bone 2. sezon ile yola devam edecek. Netflix, sevilen fantastik dizi uyarlaması için devam kararını yayınladığı kısa video ile duyurdu. Leigh Bardugo imzalı kitap serisinden uyarlanan yapım yeni sezon onayını almasını bildi.

23 Nisan 2021’de Netflix kütüphanesine dahil olan seri yola yeni bölümleri ile devam ediyor. Platform, paylaştığı Tweet’te ilk 28 günde 55 milyondan fazla evde Shadow and Bone izlendiğini açıkladı. Kısa zamanda Netflix’in popüler yapımları arasındaki yerini alan dizi, oyuncu kadrosunda Jessie Mei Li ve Ben Barnes gibi isimleri konuk ediyor.

Leigh Bardugo’nun çoksatar Grishaverse kitaplarından uyarlanan dizi Ravka adlı hayali bir ülkede geçiyor. Karanlığın hüküm sürdüğü diyarda, Grishalar (bir çeşit büyücü) ve insanlar hayatta kalmak için mücadele veriyor. Fantastik kurgu takipçilerinin son derece aşina olduğu Seçilmiş Kişi hikâyelerine bir yenisini ekleyen dizi, 55 milyondan fazla evde izlenerek devam bölümlerini garantilemeyi başardı.

- Reklam -

Dizinin ilk sezon incelemesi için buraya tıklayabilirsiniz.

Shadow and Bone 2. Sezon Duyuru Videosu Yayınlandı | İZLE

Netflix, 2. sezon için resmi duyuruyu YouTube kanalı üzerinden yaptı. Yayınlanan videoda yapımın oyuncuları yeni sezona duydukları heyecanı paylaşıyor.

YouTube video

İsrail asıllı Amerikalı yazar Leigh Bardugo’nun Shadow and Bone üçlemesi (Gölge ve Kemik, Kuşatma ve Fırtına, Çöküş ve Yükseliş) ile Six of Crows serisinden (Kargalar Meclisi, Sahte Krallık) uyarlanan dizi; her iki seriyi de bir araya getirmeyi başarıyor.

Dizinin 2. sezonu büyük ihtimalle serinin ikinci kitabı olan Kuşatma ve Fırtına’daki olaylardan beslenecek. Ancak yapım, zaman zaman Six of Crows’tan da bölümler içerecek.

Arrival, Bird Box, Lights Out gibi yapımlarla tanınan Eric Heisserer’ın yaratıcılığını üstlendiği dizinin yönetmenliği Mairzee Almas, Lee Toland Krieger, Dan Liu ve Jeremy Webb’e emanet.

- Reklam -

Shadow and Bone 2. Sezon Onayı: Netflix

Oyuncu kadrosunda Jessie Mei Li (Alina Starkov), Archie Renaux (Malyen Oretsev), Freddy Carter (Kaz Brekker), Amita Suman (Inej), Kit Young (Jesper Fahey) ve Ben Barnes (General Kirigan) yer alıyor. Oyuncu kadrosunda onlara Sujaya Dasgupta (Zoya Nazyalensky), Danielle Galligan (Nina Zenik), Daisy Head (Genya Safin), Simon Sears (Ivan), Calahan Skogman (Matthias Helvar), Zoë Wanamaker (Baghra), Kevin Eldon (The Apparat), Julian Kostov (Fedyor), Luke Pasqualino (David), Jasmine Blackborow (Marie) ve Gabrielle Brooks (Nadia) gibi isimlerin yer aldığı seri yeni bölümleri ile geri dönmeye hazırlanıyor.

Shadow and Bone 2. Sezon yayın tarihi ise henüz belli değil.

Sizin yeni sezondan beklentileriniz neler? Görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşmayı unutmayın.

Kaynak: Polygon

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

2020 Nebula Ödülleri Kazananları

2020 Nebula Ödülleri’nde Kazananlar Açıklandı

Yüzüklerin Efendisi dizisi çıplaklık kampanyası

Yüzüklerin Efendisi Hayranlarından Dizi Uyarlamasında “Çıplaklık Olmasın” Kampanyası