in ,

Netflix’in Fantastik Uyarlaması “Shadow and Bone”un 2. Sezon Tanıtımı Yayınlandı

Shadow and Bone 2. Sezon için ilk tanıtıcı video yayınlandı. Netflix’in Leigh Bardugo’nun fantastik roman serisinden uyarlanan dizi geri dönmeye hazırlanıyor.

shadow and bone 2 sezon tanıtım
- Reklam -
- Reklam -

Shadow and Bone 2. Sezon hakkında ilk kısa tanıtım görücüye çıktı. Netflix’in 55 milyondan fazla izleyiciye ulaşan fantastik kurgu dizisi yeni bölümleri ile 2023 yılında yayına girecek.

İlk sezonu 23 Nisan 2021’de yayınlanan, yeni sezon onayını kısa süre içerisinde alan ve 2. sezon çekimleri geçen haziran tamamlanan Shadow and Bone dizisi için 2. sezon tanıtımları başladı. Netflix, TUDUM etkinlikleri kapsamında yapıma dair ilk bakış içeriğini paylaştı.

Amerikalı fantazi yazarı Leigh Bardugo’nun Grishaverse kitaplarından ilham alınarak hazırlanan serinin başrollerini Jessie Mei Li ve Ben Barnes paylaşıyor.

- Reklam -

Yayınlanan yeni fragman, Alina Sarkov’un geri dönüşünü (Jessie Mei Li) gözler önüne seriyor. Ayrıca kitap serisinin sevilen karakterleri arasında yer alan ancak ilk sezonda yer almayan Nikolai Lantsov’u (Patrick Gibson) da içeriyor.

Shadow and Bone 2. Sezon Tanıtımı | İZLE

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

Yayınlanan kısa tanıtım, 2. sezon kadrosunun tamamını içermese de yapımın devam sezonuna dair bir ilk bakış fırsatı sunuyor.

Kitap serisinin hayranları, 2. sezonun nasıl şekilleneceğini merakla bekliyor. Dizi, uyarlama sırasında iki farklı üçlemeyi birbirine karıştırarak farklı bir yol izliyor. Shadow and Bone üçlemesi (Gölge ve Kemik, Kuşatma ve Fırtına, Çöküş ve Yükseliş) ile Six of Crows serisinden (Kargalar Meclisi, Sahte Krallık) aynı anda uyarlanan dizi; iki farklı seriyi de tek potada eritmeyi başarıyor.

Yeni sezonun Kuşatma ve Fırtına kitabı ve Kargalar Meclisi’nden bölümler içermesi bekleniyor.

shadow and bone 2 sezon

- Reklam -

2. Sezon oyuncu kadrosunda yer aldığı bilinen isimler arasında Zoë Wanamaker, Lewis Tan, Anna Leong Brophy, Jack Wolfe, Daisy Head, Simon Sears, Howard Charles, Julian Kostov, Kevin Eldon, Jasmine Blackborow, GabrielleBrooks ve Luke Pasqualino bulunuyor.

Dizinin yaratıcı koltuğunda Arrival ile En İyi Uyarlama Senaryo Oscar’ına aday gösterilen ve Bird Box ile Hours gibi yapımlarla tanınan Eric Heisserer oturuyor.

Shadow and Bone 2. sezon için kesin yayın tarihi açıklanmamış olsa da yapımın 2023 yılında izleyicilerle buluşacağı biliniyor.

shadow and bone 2 sezon tanıtım video

Sizin Shadow and Bone 2. sezon için beklentileriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Collider

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

The Witcher: Blood Origin yayın tarihi

İlk Witcher’ın Nasıl Yaratıldığını Anlatan Spin-Off Dizisi “The Witcher: Blood Origin”in Çıkış Tarihi Belli Oldu

lookism fragmanı

Netflix’in Popüler Webtoon Serisinden Uyarladığı “Lookism” Dizisinden İlk Fragman