in

Shannara Günlükleri Dizisinin İkinci Sezonuyla İlgili İlk Detaylar Ortaya Çıktı

Shannara’nın ikinci sezonu için ilk fragman yayınlandı, dizide bizi bekleyen olaylar hafiften çıtlatıldı.

Shannara Günlükleri dizi
- Reklam -
- Reklam -

Terry Brooks’un dünyaca ünlü fantastik roman serisi Shannara Günlükleri’nden uyarlanan televizyon dizisinin merakla beklenen ikinci sezonu nihayet ufukta göründü. Sürpriz bir şekilde MTV tarafından dizileştirilen serinin ilk sezonu kimileri tarafından çok beğenilmiş kimileri tarafından da hayal kırıklığı olarak görülmüştü. Yine de çekimlerine devam edildiğini öğrenmek çoğu kimse tarafından memnuniyetle karşılandı.

Bu kez Spike TV tarafından yayınlanacak dizi, ikinci sezonu için bayağı iddialı. Önceki bölümlerin muhteşem görselliğini korumayı amaçlayan yapımcı ekip, karakterlerin iki boyutluluğu gibi sorunları da çözmeye çalışacaklarını belirtmiş. Gerçi… serinin ilk kitaplarında da durum bundan ibaret olduğundan çok da şaşırmamak gerekiyor aslında. Ne de olsa Brooks asıl başarısını sonraki romanlarında yakalamıştı.

Shannara Günlükleri: Sezon 2 için yayınlanan açıklama şöyle:

- Reklam -

İkinci sezon ilkinin bittiği yerden bir yıl sonrasını konu alıyor. Dört Kara’ya kaos hâkimdir. Büyünün “yeniden ortaya çıkması insanları dehşete sürüklemiştir ve The Crimson adı verilen bir örgüt büyü kullanıcılarını avlamakta, ırkların arasına nifak tohumları ekmek için korku ve gözdağı saçmaktadır. Amberle’nin kaybı ve Eretria’dan ayrılığıyla yaralanan Wil ise bir şifacı olmasını sağlayacak büyülü kaderine sırt çevirmiştir. Ama Mareth adındaki gizemli bir kadın onu bir Crimson saldırısından kurtarınca Wil mücadeleye tekrar katılır.”

- Reklam -

İkinci sezonun ilk bölümü 11 Ekim’de, Spike TV’de yayınlanacak. Parmaklarımızı çaprazladık, patlamış mısırlarımızla bekliyoruz.

YouTube video

M. İhsan Tatari

Yirmi yılı aşkın bir zamandır fantastik edebiyat, bilimkurgu, çizgi roman ve bilgisayar oyunlarıyla haşır neşir oluyor.

Fantastik edebiyat alanında dört basılı kitabı bulunan yazar, Kayıp Rıhtım'ın yanı sıra Oyungezer dergisinde de serbest yazar olarak çalışmakta, çeşitli yayınevlerinde çevirmen ve editör olarak görev almaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Fullmetal Alchemist

Fullmetal Alchemist’in Yedi Büyük Kötüsü Satranç Tahtasında Rol Alsaydı?

sedat demir e atolye

Öykü Sevdalılarına Duyurulur: Sedat Demir’le E-Atölye Yeni Dönem Kayıtları Başlıyor!