in

She-Hulk Dizisi Hukuk Komedisi Olacak: Marvel Başkanı Açıkladı

She-Hulk dizisi hukuk komedisi olacak. Marvel başkanı Kevin Feige ayrıca yapımın bölüm süreleri hakkında da bilgi verdi.

She-Hulk
- Reklam -
- Reklam -

She-Hulk dizisi yarım saatlik bir hukuk komedisi olarak hazırlanacak. Marvel Sinematik Evreni dördüncü bölümüyle şimdiye kadarki formunu tamamen değiştirmeye hazırlanıyor. Ocak ayında yayınlanacak WandaVision’la MCU’nun yeni evi Disney+’taki maratonu başlayacak.

Marvel’in onlarca filme rağmen tekrarladığı başarısı filmlerinin tür çeşitliliğiyle ilgili. 2008’de Iron Man çıktığında çoktan klişe hâline gelmiş süper kahraman janrasını diğer sinema türleriyle karıştırarak her defasında izleyenlerine yeni sürprizler sunabilen MCU, dizilerinde de bu formülü koruyacak gibi duruyor. WandaVision’dan aynı anda alınan sit-com ve cadı hikâyeleri tadı, She-Hulk’ta başka televizyon formatlarına geçecek.

Emmy Magazine’e röportaj veren Marvel Başkanı Kevin Feige, She-Hulk’ın yarım saatlik bölümlere sahip bir hukuk dizisi olacağını açıkladı. Feige, She-Hulk’un bu noktada stüdyo için bir ilk olduğunu belirtti. MCU’nun filmleri her zaman komedi ögesi taşısalar da hiçbir zaman komedi filmi olarak kategorilendirilmemişlerdi. Aynı şekilde Netflix’te yayınlanan diziler de, dram ağırlıklı bir saatlik bölümlerden oluşuyordu. Marvel’in Disney+’ta yayınlanacak diğer dizileri de farklı değil. Bölüm sayılarının 6-8 arasında değişeceğini öğrendiğimiz yapımlar, bir saatlik bölümlerle karşımıza çıkacak.

- Reklam -

She-Hulk Dizisi

She-Hulk Bölüm Süresi Şirkelter Arası Anlaşmaların Bir Sonucu Mu?

Feige’in bölümlerin süresini pozitif göstermesi normal olsa da işlerin bir de pek komedi olmayan hukuksal tarafı var. Hulk ve yan karakterlerinin uyarlama hakları 1990’da Universal Studios tarafından satın alınmıştı. Bu sebeple 2008’deki Edward Norton’lu filmden beri anlaşamayan stüdyolar yeni bir Hulk filmi çıkartamamıştı.

Benzer bir durum yaşanan Sony-Marvel-Spider Man ilişkisinde sızan bir kontratta Marvel’in Spider-Man’ı barındıran dizi yapması takdirde bölüm dakikasının 30 dakikayı aşmayacağı yazılıyordu. Bu, Marvel’in yayınladığı Spider-Man dizilerinin sadece çocuklar için ve animasyon formatta olması anlamına geliyordu. Benzer bir madde She-Hulk dizisi için de varsa, Marvel’in diziyi komedi ve yarım saatlik bölümler şeklinde hazırlaması bir seçenek değil, mecburiyet hâline geliyor.

- Reklam -

she-hulk logo

Komedi formattaki She-Hulk dizisi için heyecanlı mısınız? Disney+’ın Marvel dizilerlinden beklentileriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’dan paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Mehmet Çakıcı

1999'da Balıkesir'de doğdu. Küçük yaştan beri fantastik edebiyata ilgi duydu, büyüdükçe diğer edebiyatlara da yaklaştı. Şu sıralar İstanbul Üniversitesi'nde bu ilginin üstüne iyice düşüyor. Uzun bir süre araknofobinin nasıl yazıldığını öğrenemedi.

3 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for NamelessOne NamelessOne dedi ki:

    Bakalım nasıl bir şey ortaya çıkacak. Sırf para kaygısıyla çekilen dizilerden ileriye gitmesini umuyorum. :slightly_smiling_face:

  2. Avatar for ali1234512 ali1234512 dedi ki:

    Hukuk komedisi olacağına göre gitmeyeceği kesin. Şu karekterle yaptıklarının komedi olması asıl komik.

  3. Avatar for Bay_Karamsar Bay_Karamsar dedi ki:

    She Hulk çizgi romanlarında, süper kahraman avukatlığı yaptığı, epeyi takdir görmüş ama ticari başarıyı sürdürememiş bir dönem var.

    Marvel Evreni’nde süper kahramanların halk gözündeki konumu hakkında eğlenceli hikâyecikler çıkabilir.

    Spiderman’in garibanlığını gerekçe gösterip aldığı para cezasında indirim talep eder… Thor’un kaçak göçmen olup olmadığı sorgulanır… Matrak ve bu zamana kadar akla gelmediği için şaşırtan ilginç mevzucuklar üzerine gidilebilir.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

İlber Ortaylı - Orhan Pamuk

İlber Ortaylı: “Orhan Pamuk Okumayın, Çünkü Türkçesi Bozuk”

Neuralink Nedir Elon Musk

Neuralink veya Beynimizin Çiplenmesi