in ,

Yeni Marvel Dizisi “She-Hulk”tan İlk Fragman Yayınlandı

She-Hulk fragmanı görücüye çıktı. Marvel’ın “Attorney at Law” alt başlıklı yeni Disney Plus dizisinde yayın tarihi de belli oldu.

She-Hulk Fragmanı: Attorney at Law Yayın Tarihi
- Reklam -
- Reklam -

She-Hulk fragmanı paylaşıldı. Marvel’ın “Attorney at Law” alt başlığıyla duyurduğu yeni Disney Plus dizisi, Jennifer Walters karakterinin hikâyesine odaklanıyor.

Disney Plus, Marvel kütüphanesini genişletmeyi sürdürüyor. Hawkeye, Falcon and the Winter Soldier, Loki ve WandaVision gibi yapımlara ev sahipliği yapan platform şimdi de She-Hulk için geri sayıma geçti.

Kat Coiro ve Anu Valia tarafından yönetilen She-Hulk: Attorney at Law, önümüzdeki yaz izleyicilerle buluşacak.

- Reklam -

Marvel Entertainment tarafından YouTube üzerinden paylaşılan She-Hulk: Attorney at Law fragmanı, avukat Jennifer Walters rolündeki Tatiana Maslany’ye ilk bakış olanağı sağlıyor. Tanıtımda ayrıca Bruce Banner/Hulk olarak Mark Ruffalo, Emil Blonsky/Abomination olarak Tim Roth ve Titania olarak Jameela Jamil da yer alıyor.

She-Hulk Fragmanı: Attorney at Law | İZLE

YouTube video

Daha önce bir tür “hukuk komedisi” olacağı açıklanan dizi Jennifer Walters’ı 30’lu yaşlarındaki avukatlık macerasını konu alıyor. İlk sezonu toplamda 9 bölümden oluşacak olan yapım, Smart Hulk olarak Mark Ruffalo, Emil Blonsky/the Abomination olarak Tim Roth ve Wong olarak Benedict Wong dahil olmak üzere bir dizi Marvel Sinematik Evreni karakterine de yer veriyor.

Oyuncu kadrosunda ayrıca Ginger Gonzaga, Josh Segarra, Jameela Jamil, Jon Bass ve Renée Elise Goldsberry de yer alıyor.

Dizinin yürütücü yapımcılığını Kevin Feige, Louis D’Esposito, Victoria Alonso, Brad Winderbaum, Kat Coiro ve Jessica Gao üstleniyor.

Stan Lee ve John Buscema tarafından yaratılan Jennifer Walters karakteri, ilk olarak 1980’lerdeki Savage She-Hulk #1’de ortaya çıktı. Kuzeni Bruce Banner’dan kan nakli yaptığı için Banner’ın “bazı özelliklerine” de sahip olan Walters; yıllar içerisinde Avengers ve Fantastic Four gibi ekiplere de dahil oldu.

- Reklam -

She-Hulk Fragmanı: Attorney at Law Yayın Tarihi

Dizinin başrolü Tatiana Maslany, 2016’da Orphan Black ile Primetime Emmy kazanmış ve aynı yapımla iki defa da bu ödüle aday gösterilmişti. 36 yaşındaki aktris ayrıca Perry Mason, Stronger ve Destroyer ile tanınıyor.

Yapımın 2. sezon ile geri dönüp dönmeyeceği şu an için planlanmış değil.

She-Hulk: Attorney at Law dizisi 17 Ağustos 2022 tarihinden itibaren Disney Plus üzerinden izleyicilerle buluşmaya başlayacak.

Siz She-Hulk: Attorney at Law fragmanını nasıl buldunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: CBR

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

4 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for SJack SJack dedi ki:

    Ben ilk bölümü yeterli buldum. Çok iyi değil ama kötü de değil. Tatiana’nın oyunculuğu diziyi ayakta tutan en önemli şey olabilir. Tabii daha da kötüleşmiyorsa. :joy:

  2. Avatar for Tobizume Tobizume dedi ki:

    İlk bölüm fena değildi. Bruce’a göre hiç zorluk yaşamamasına biraz sinir oldum. Diziyi şimdilik Tatiana için izliyorum.

  3. Avatar for BerkayBing BerkayBing dedi ki:

    Açıkcası pek bir beklentim yoktu diziye dair fakat ilk bölümü gayet beğendim ben. Eğlenerek izledim adeta. Umarım ilerleyen bölümlerde bozmaz dizi. :slightly_smiling_face:

  4. Avatar for Tamarix Tamarix dedi ki:

    İlk bölümde her şey hemen oldu bittiye getirilmiş gibi geldi bana. Onun dışında Natasha ve Tony detayları hoşuma gitti. Tatiana’yı Orphan Black dizisinden beridir severim, ilerleyen bölümlerde neler olacak merakla bekliyorum.

    Steve Rogers bölümünde koptum ayrıca :joy:

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Johnny Depp, Amber Heard'ün Gözlerine Neden Bakmıyor?

Johnny Depp’in Avukatı, Oyuncunun Amber Heard’ün Gözlerinin İçine Bakmaktan Neden Kaçındığını Açıkladı

kuzey ışıkları hakkında belge çin

Kuzey Işıkları Hakkında En Eski Kayıtlar Kadim Çin Metinlerinde Ortaya Çıktı