in

She-Hulk Dizisi, Mark Ruffalo’lu Hulk’ı Konuk Edebilir

She-Hulk dizisi, Mark Ruffalo tarafından canlandıran Hulk karakterini de ekibe dahil edebilir. Ruffalo, 4. Faz için öne çıkan isimler arasında.

Mark Ruffalo She-Hulk
- Reklam -
- Reklam -

Mark Ruffalo, Disney+ dizisi She-Hulk için ekranların karşısına çıkabilir. The Incredible Hulk karakterini canlandıran aktörün, Faz 4’te de evrendeki yerini alacağı iddia ediliyor.

The Incredible Hulk, senelerdir sürmekte olan Marvel Sinematik Evreni’nin en gözde karakterlerinden bir tanesi. Beyaz perdede defalarca kez Mark Ruffalo tarafından canlandırılmış olan Hulk’ı pek çok kez Avengers ekibiyle beraber görme imkanı yakaladık. Disney+, uzun süredir Hulk’ın kuzeni olan She-Hulk karakterinin dizi evrenine katılacağını belirtiyordu. Gelen son haberle beraber bu dizide The Incredible Hulk karakterinin de olduğu onaylanmış olabilir.

Hulk’ı en son Avengers: Endgame filminde görmüştük. Bu filmle beraber iki ayrı kişi olan Hulk ve Banner, Banner’ın kullandığı bir yöntem sayesinde tek vücut olmuşlardı. Professor Hulk olarak adlandırılan bu yeni karakterle beraber Hulk’ın Marvel Sinematik Evreni macerası sona ermemiş olsa da Marvel patronu Kevin Feige, Yeşil Dev’in geleceğini de kapalı perdeler arkasında tutmuştu.

- Reklam -

Mark Ruffalo, She-Hulk Dizisinde Karşımıza Çıkabilir

The Illuminerdi’ye göre Mark Ruffalo, bir süre önce Marvel’ın 4. fazına dahil edildi. Disney’in yeni dizi platformu olan Disney+’ta yine Hulk olarak boy gösterecek olan Ruffalo; söylentilere göre She-Hulk dizisinin bir parçası olarak Phase 4’a devam edecek. 6 bölüm olarak planlanan She-Hulk’a konuk oyuncu olduğu mu, yoksa bütün bölümlere dahil olduğu mu henüz net değil. Üstelik bu müjdeli haber Hulk’ın beyaz perdede de devamlılığını sağlayacağının göstergesi olabilir.

Mark Ruffalo She-Hulk

She-Hulk dizisi hakkında konuşulacak olursa Marvel’dan hâlâ detaylı bir bilgi gelmedi. Hayranlar ise Alison Brie’ı çoktan başrol için uygun görmeye başladılar. Dizi Ağustos 2020 tarihinde çekilmeye başlanacak. Marvel ve Feige ise She-Hulk rolü için biraz zıpır bir karakter istedikleri konusunda hem fikirler. Oyuncu seçimleri konusunda hassas olan Marvel’ın bunu yapma sebebi olarak, She-Hulk’ın Avengers’a dahil edilmesi söylentisi gösteriliyor.

Professor Hulk olarak geri dönmesi beklenen Bruce Banner’ın She-Hulk’a akıl hocalığı yapacağı tahmin ediliyor. MCU’nun yeni fazında bu kadar çok yeni karakter ve olay örgüsüyle ortaya çıkması şimdiden hayranları heyecanlandırdı.

- Reklam -

She-Hulk

She-Hulk dizisinin çekimlerine 2020 yılında başlanacak olsa da yayın tarihi olarak 2022 yılı öne çıkıyor.

Peki siz böyle bir kararı nasıl karşılardınız? Görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşabilirsiniz.


* Black Widow Son Fragmanı Yayınlandı

Kaynak: Screen Rant

Furkan Emir Aktaş

1999 Ankara doğumluyum. Çizgi romanlar, fantastik romanlar, bilgisayar oyunları özellikle ilgili olduğum alanlar. Hacettepe Üniversitesi'nin Amerikan Kültürü ve Edebiyatı bölümünde okumaktayım. 2013'ten beri serbest olarak bazı çizgi romanların ve çeşitli akademik makalelerin çevirilerini yapmaya devam ediyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

J.J. Abrams The Pinkerton Western

J.J. Abrams, Vahşi Batı Filmi The Pinkerton ile Geliyor

Bob Iger - Disney Plus

Bob Iger, Disney+’ı Düzelterek Görevi Bırakacak