in ,

She-Hulk Dizisinden Daredevil’ın da Yer Aldığı Yeni Bir Fragman Paylaşıldı

She-Hulk dizisinden yeni bir fragman yayınlandı. San Diego Comic-Con’da gösterilen yeni Marvel yapımında Daredevil’ın yer alacağı kesinleşti.

She-Hulk fragman daredevil
- Reklam -
- Reklam -

She-Hulk dizisinden Daredevil’ın da yer aldığı yeni bir fragman yayınlandı. İlk fragmanındaki görsel efekt sorunları yüzünden oldukça eleştirilen Marvel dizisi, gerekli düzenlemeleri de yapmış gibi görünüyor.

Orphan Black’teki performanslarıyla tanınan Tatiana Maslany, Marvel Sinematik Evreni’ne, süper insanları içeren davalarda uzmanlaşmış bir avukat olan Jennifer Walters olarak dahil oluyor. Jennifer, kuzeni Bruce Banner’dan bir kan nakli aldıktan sonra, süper güçlü She-Hulk’a dönüşme yeteneğine sahip oluyor. Böylece bir yandan mahkeme salonlarında avukatlık yapmaya devam ederken, diğer yandan süper kahraman tarafını da dengelemenin bir yolunu bulmaya çalışıyor.

Maslany’nin yanı sıra She-Hulk: Attorney at Law dizisinin kadrosunda Jameela Jamil, Josh Segarra, Ginger Gonzaga, Jon Bass ve Renée Elise Goldsberry gibi isimler yer alıyor. Ayrıca Marvel Sinematik Evreni’nde daha önce yer alan isimlerden Emil Blonsky/Abomination rolüyle Tim Roth, Smart-Hulk rolüyle Mark Ruffalo ve Wong rolüyle Benedict Wong bulunuyor.

- Reklam -

Jessica Gao’nun yaratıcı koltuğuna oturduğu ve senaryoyu kaleme aldığı Disney+ dizisinin çekimleri Nisan-Ağustos 2021 arasında gerçekleşti ve dizi nihayet bu yaz prömiyerini yapmak için hazır. İlk fragmanı geçen mayıs ayında yayınlanan yapımla ilgili gelen en büyük eleştiriler, filmin görsel efektleriyle (CGI) ilgiliydi. Marvel çalışanları, söz konusu eleştirileri belli ki kulak arkası etmemiş gibi görünüyor ve ilk fragmana göre daha iyi efektlerin olduğu yeni bir fragman hazırladılar.

Galasına bir aydan az bir süre kala Marvel Studios, San Diego Comic-Con’da yeni bir fragman paylaştı. Görüntüler, baş kahramanın Bruce Banner’la olan çalışmasını, Jameela Jamil’in Titania’sıyla mücadelesini ve Charlie Cox’un Daredevil olarak dönüşü dahil olmak üzere yaklaşan diziye birçok yeni bakış sunuyor.

Yayınlanan fragmana hemen aşağıdan göz atabilirsiniz:

She-Hulk Dizisinden Daredevil’lı Yeni Fragmanı – Attorney at Law | İZLE

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek isterseniz buraya tıklayabilirsiniz.)

- Reklam -

Daredevil, yayınlanan fragmanda her ne kadar kostümüyle görünse de, karakterin yüzü henüz gösterilmiş değil. Comic-Con paneli sırasında duyurulan ve 18 bölümden oluşacağı belirtilen Daredevil: Born Again dizisiyle bir kez daha başrolde yer alacak olan Charlie Cox, She-Hulk sonrasında da Kingpin’i canlandıran Vincent D’Onofrio ile birlikte, bir diğer MCU yapımı olan Echo’da gözükecek.

Yeni She-Hulk dizisi, 17 Ağustos 2022 tarihinde Disney Plus kütüphanesindeki yerini haftalık olarak almaya başlayacak.

Yeni She-Hulk: Attorney at Law fragmanını nasıl buldunuz? Daredevil’ı yakın zamanda kostümüyle görecek olmak sizleri de heyecanlandırdı mı? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Collider

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Vampirle Görüşme fragmanı

Interview with the Vampire Dizisinden İlk Fragman: AMC’nin Vampirle Görüşme Uyarlaması Yaklaşıyor

Avengers 5 ve 6 filmleri

İki Yeni “Avengers” Filmi Duyuruldu: İsimleri ve Çıkış Tarihleri Açıklandı