in

She-Ra Animasyonu Live-Action Amazon Dizisi Olmaya Hazırlanıyor

She-Ra live-aciton dizi olarak geliyor. He-Man’in ikiz kardeşi, Amazon Prime ile canlı aksiyon uyarlamasına kavuşuyor.

She-Ra Dizi Live-Action Amazon
- Reklam -
- Reklam -

She-Ra dizi oluyor. Amazon şu anda Prenses Adora olarak da bilinen karakter için live-action bir uyarlamanın hazırlığına başladı.

İlk defa 1985 yılında animasyon filmi He-Man and She-Ra: The Secret of the Sword’da gözüken karakter, daha sonra 93 bölüm süren She-Ra: Princess of Power adlı kendi spin-off serisine sahip oldu. Masters of the Universe serisinin hayranları, Netflix’in 2018’de yayınlamaya başladığı ve beş sezon süren She-Ra and The Princesses of Power ile karakterin yeni maceralarını izleme fırsatı buldular.

Prenses Adora aslında He-Man’in uzun süredir kayıp olan ikiz kardeşiydi. Erkek kardeşi onu kurtarmadan ve ona kahraman ikinci kişiliği She-Ra’ya dönüşmesini sağlayan Koruma Kılıcı hediye etmeden önce kaçırıldı ve Etheria gezegeninde Evil Horde’a hizmet etmek için tutuldu. Ancak Netflix’in yeniden uyarlaması karakterin arka planını tamamen değiştirdi. Onu bir yetim yaparak He-Man ile olan ilişkisini ortadan kaldırdı ve She-Ra’nın kökenine farklı bir bakış sağladı.

- Reklam -

Şimdi sevilen karakter yepyeni bir uyarlama ile hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Bu seferki uyarlamanın diğerlerinden farkı, live-action formatında olacak olması.

She-Ra Live-Action Dizi Projesinde Başrol Henüz Belirlenmedi

She-Ra Dizi Live-Action Amazon

Variety’nin haberine göre, She-Ra’nın hikâyesine odaklanan yeni bir canlı aksiyon dizisinin şu anda Amazon için geliştirilme aşamasında olduğu bildirildi. Gösterinin Netflix dizisiyle hiçbir bağlantısı olmayacağı bildiriliyor. Ancak Netflix uyarlamasında da yapımcılık görevini üstlenen Dreamworks Animation’ın baş yapımcı olarak hizmet vermeye devam edeceği belirtildi. Gelen haberler, dizinin şu anda projeye bağlı bir senarist veya yönetmen bulunmadığı için en erken gelişim aşamalarında olduğunu söylüyor.

- Reklam -

Resmi onay aldığı takdirde bu yeni dizi She-Ra’nın ilk canlı aksiyon görünümü olacak. Şimdilik Prenses Adora’yı veya tanıdık karakterlerden herhangi birini kimin oynayacağı henüz bilinmiyor. Ayrıca He-Man’in dizide görünüp görünmeyeceği veya aile soyunu tamamen reddetme konusunda Netflix uyarlamasıyla aynı rotayı izleyip izlemeyeceği de şu anlık belirsizliğini koruyor.

Amazon’un yeni projesi için hayranlar adına sevindirici bir gelişme olsa da, bu dizi halihazırda geliştirilen tek potansiyel uyarlama değil. Şu anda Sony de kendi live-action Masters of the Universe filmi üzerinde çalışıyor. Black Adam yıldızı Noah Centineo’nun daha önce He-Man rolüyle karşımıza çıkacağı söylense de bu yılın başlarında projeden ayrıldı.

She-Ra karakterine ait hazırlanmış daha önceki yapımları izlediniz mi? Karakteri seviyor musunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Variety

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

1918: Bir Hayalet Dolaşıyor – Suat Duman

Suat Duman’ın Polisiye Serisi 1918 “Bir Hayalet Dolaşıyor” ile Devam Ediyor

Çiğdem Erkal ejderha mızrağı çeviri

Çiğdem Erkal: “En Çok Yorulduğum Çeviri Ejderha Mızrağı Oldu”