in

Benedict Cumberbatch, Sherlock 5. Sezonun Gelebileceğini Söyledi

Benedict Cumberbatch, Sherlock 5. Sezonu hakkında konuştu. Ünlü aktör yakın bir tarihte olmasa da, doğru bir senaryo ile yeni sezonun gelebileceğini söyledi.

Sherlock 5. sezon
- Reklam -
- Reklam -

Benedict Cumberbatch, Sherlock 5. sezon hakkında bazı açıklamalarda bulundu. Ünlü oyuncu, yeni bir sezonun ihtimaller dışında olmadığını ancak ana kadronun fazla meşgul olması nedeniyle tekrar organize olmanın zaman alacağını belirtti.

Benedict Cumberbatch bugünlerde en çok Marvel Sinematik Evreni’nin ünlü karakterlerinden Doctor Strange karakteri ile biliniyor. Yakın zamanda sona eren WandaVision finalinde gözükeceği haberleri çıkmış ancak dizide yer almamıştı. Şimdi hayranlar heyecanla onu Örümcek Adam’ın 3. filmi Spider-Man: No Way Home filminde ve elbette Doctor Strange’in devam yapımında görmeyi bekliyorlar.

Her ne kadar MCU dünyası ile şöhreti artmış olsa da Cumberbatch’i asıl üne kavuşturan yapım Sherlock dizisi olmuştu. Steven Moffat ve Mark Gatiss tarafından yaratılan Sherlock, Sir Arthur Conan Doyle’un ikonik dedektifini günümüz Londra’sına uyarlamıştı. Benedict Cumberbatch Sherlock’u oynadı, Martin Freeman ise sadık arkadaşı John Watson rolünü üstlendi. Hem Cumberbatch hem de Freeman, performanslarıyla Emmy ödülünü kazandı.

- Reklam -

Dizi ilk defa 2010 yılında yayınlanmaya başladı. Toplam 4 sezon ve 13 bölümden oluşan yapımın final bölümü olan “The Final Problem” 15 Ocak 2017’de yayınlandı. O günden bu yana geçen dört yılı aşkın süredir hayranlar merakla yeni bir sezonun gelip gelmeyeceğini bekliyorlar.

Benedict Cumberbatch: “Sherlock 5. Sezon yerine film de olabilir”

Sherlock 5. sezon

Sherlock dizisi yayınlandığı dönemde oldukça iyi bir popülariteye sahipti. Buna rağmen sezon aralıkları yine de çok uzundu. Özellikle 3. ve 4. sezonlar arasındaki boşluk hayranların diziden soğumasını bile sağlamıştı.

Sherlock’un yayınlanan son sezonu düzgün bir finalle sonlanmıştı. Bu nedenle dizinin tamamen final yaptığını düşünenler oldu. Ancak zaman içerisinde ekipten farklı birçok isim, dizinin bir şekilde devam edeceğine dair ipuçları verdi.

- Reklam -

Cumberbatch, Collider ile yeni filmi The Courier hakkında konuştu. Röportajda kendisine Sherlock’un 5. sezona girme olasılığı soruldu. Dizinin yıldızı Sherlock’un devam etmesi konusunda hayranlarla aynı fikirdeydi. Ancak bunun bir süreliğine mümkün olmadığını belirtti.

“Bu soruya cevap verebilecek en kötü kişiyim çünkü asla asla demem. Tabii ki devam etsin isterim. Ama bilmiyorum. Bu sorunun muhatabı olacak en kötü kişiyim çünkü şu anda, Martin ve dahil olan diğer tüm önemli oyuncular gibi çalışma takvimim oldukça dolu. Belki bir gün, eğer senaryo doğru şekilde gelirse. Ve ben ’senaryo’ diyorum, belki dizi yerine bir film olabilir. Kim bilir? En azından şu an için değil.”

Peki ya siz Sherlock 5. sezon hakkında neler düşünüyorsunuz? Sizce yeni bir sezon gelmeli mi? Yoksa artık o defter kapandı mı? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

5 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for decoder decoder dedi ki:

    Bu adam yine bizi kandırıyor. Boşuna heveslenmeyin. Yok güzel senaryo gelince olurmuş da yok efendim meşgulüm de… Hepsi yalan. Onun üstüne kaç film çekti. Gözümden düşen bir Benedict var yani.

  2. Avatar for anon6571210 anon6571210 dedi ki:

    Eski tadı verir mi bilmiyorum. Uzun süredir çekilmemiş.

  3. Avatar for Ozgur Ozgur dedi ki:

    O berbat dördüncü sezondan sonra gelmese daha iyi.

  4. Avatar for W4YNE W4YNE dedi ki:

    Evet bundan dolayı yeni sezona pek yanaşmıyorlar sürekli aynı cümleleri tekrar tekrar söylemekten de bıkmadılar.

  5. Avatar for magicalbronze magicalbronze dedi ki:

    Haberlerde kişisel yorumlara yer vermiyoruz özellikle ancak yorum olarak ben de fikrimi belirteyim.

    Sene 2014 olsaydı belki yeni sezon için heyecanlanırdık. Fakat bazı şeyler zamanında güzel. Özellikle 3. sezon sonrası gelmek bilmeyen 4. sezon nihayet geldiğinde “keşke gelmeseydi” dedirtti. Bu nedenle önümüzde çok daha güzel projeler ve fikirler varken, bu tarz eskiye dönüşlerin pek iyi getirisi olmayacaktır.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Zack Snyder's Justice League: Snyder Cut final fragman

Zack Snyder’s Justice League’in Martian Manhunter’lı Final Fragmanı Yayınlandı

2021 Oscar Ödülleri Adayları

2021 Oscar Ödülleri Adayları Belli Oldu