in

Starz’ın Korku – Komedi Dizisi “Shining Vale” 2. Sezon Onayını Aldı

Shining Vale 2. sezon onayı aldı. Starz kanalının korku – komedi dizisi, 8 bölümden oluşacak yeni sezon için siparişi aldı.

Shining Vale 2. sezon onay
- Reklam -
- Reklam -

Shining Vale 2. sezon için onay almayı bildi. Starz’ın ses getiren korku – komedi dizisi yeni bölümleri ile geri dönecek.

Shining Vale 2. sezon ile izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Starz’ın sevilen korku komedi karışımı dizisi yeni sezon için kanaldan onay aldı. İlk sezona benzer bir şekilde 8 bölümden oluşacak ikinci sezon Phelps, Pat ve Terry karakterlerine daha yakından göz atacak.

İlk sezonu 6 Mart 2022 tarihinde yayınlanmaya başlayan Shining Vale korku ve komedi türlerini başarılı bir şekilde bir araya getirmesiyle birlikte izleyicilerden ve eleştirmenlerden olumlu notlar almayı başarmıştı. Phelps, Pat ve Kerry’nin Brooklyn şehrindeki apartmanlarından eski Viktoryen bir eve taşınmaları sonrasında yaşadığı olayları gözler önüne seriyor.

- Reklam -

Courteney Cox’ın ailenin annesi Pat karakterini canlandırdığı Shining Valley aynı zamanda parçalanmaya yüz tutmuş bir ailenin de bir araya gelebilmesi için nelerden geçmesi gerektiğine odaklanıyor. Dizide Gus Briney ailenin büyük kızı Gaynor Phelps’i canlandırırken, Dylan Gage’in ise küçük kardeş Jake rolünü üstleniyor.

Shining Vale 2. sezon starz

Serinin yaratıcısı ve yapımcısı Jeff Astrof Starz’ın 2. sezon onayından sonra hikâyenin hangi yöne doğru gideceğine dair şu açıklamayı yaptı:

“Sharon ile birlikte, özellikle ilk sezonun bittiği noktadan sonra, Phelps’in hikâyesine yöneleceğimiz sekiz bölümlük ikinci sezon için heyecanlıyız. Şahsen ikinci sezonda üstümüzdeki inanılmaz baskıyla birlikte çıtayı biraz daha yükseğe çıkarmak için elimden geleni yapacağım. Kendimize inancımız tam, sonuçta ‘biz Phelps ailesiyiz!’”

- Reklam -

Shining Vale 2. Sezon Çıkış Tarihi Netlik Kazanmadı

Warner Bros. Televisionve Lionsgate Television ortaklığında hazırlanan ve Jeff Aaron ile birlikte Sharon Horgan’ın senaryosunu kaleme aldığı dizi ilk sezon finalini 17 Nisan 2022 tarihinde yapmıştı. Bununla birlikte 2. sezonun geleceği netleşse bile serinin ne zaman izleyicilerle buluşacağına dair bir açıklama yapılmadı. Oyuncu kadrosu henüz açıklanmayan dizinin gelecek sezonunda Courteney Cox, Greg Kinnear, Gus Birney ve Dylan Gage’in yer alacağı tahmin ediliyor.

Diğer taraftan 2. sezonun, ilk sezon final bölümünden sonra karakter gelişimlerine daha fazla yer vereceği ve Phelps Ailesi’nin iç dinamiklerine daha çok açıklayacağı düşünülüyor.

Siz Shining Vale dizisinin yeni sezonundan neler bekliyorsunuz? Fikirlerinizi Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Deadline

Oğuzhan Açıkalın

Gedikli bir çizgi roman geek’i olmasam da beyaz sayfalara doluşmuş renkli resimleri her zaman ilgiyle takip ettim. Çünkü resimlerin ve kelimelerin bizi olduğumuzdan daha iyi bir yere taşıyacağına inanıyorum. Kısa kısa hikâyeler yazıyorum, edebiyatın her türlüsüne ilgi duysam da bilimkurgu konusunda kendimi geliştirmeye çalışıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Flash Rolü Ezra Miller Yerine Dylan O'Brien

Warner Bros., Ezra Miller’ın Yerine Flash Rolü için Dylan O’Brien’ı Düşünüyor

netflix şifre paylaşma özelliği

Netflix’te Yeni Dönem: Şifre Paylaşma Yasağı Beklenenden Daha Erken Gelecek