in

Phoebe Waller-Bridge, Cehennemde Masa Başı Çalışan Bir Adamı Anlatan “Sign Here” Kitabını Ekrana Uyarlıyor

Sign Here dizi uyarlaması için çalışmalar başladı. Phoebe Waller-Bridge, Amazon ile olan anlaşmasını yeniledi.

Sign Here Dizi Oluyor: Phoebe Waller-Bridge'den Yeni Proje
- Reklam -
- Reklam -

Sign Here dizi oluyor. Flabeg’in yıldızı Phoebe Waller-Bridge, Amazon için yeni yapımlar üretmeye devam edecek.

İngiliz aktör ve senarist kimlikleriyle tanınan Phoebe Waller-Bridge, Albert Nobbs ve The Iron Lady’de küçük roller ile oyunculuğa başladı. Ancak kendisini asıl ünlü eden şey, daha sonra çok başarılı bir televizyon dizisine uyarladığı ve altı Emmy kazandığı tek kadınlık tiyatro oyunu Fleabag’ı yazıp oynamasıydı.

Ardından Showtime için Killing Eve’in ilk sezonunu yazıp yapımcılığını üstlendi. Sonrasında HBO için kısa ömürlü olan Domhnall Gleeson/Merritt Wever dizisi Run’ın yapımcılığını üstlendi. Ayrıca Daniel Craig’in James Bond rolündeki son filmi No Time To Die’ın da ortak yazarlarından biriydi. Star Wars hayranları kendisini Solo: A Star Wars Story’de Lando Calrissian’ın droid arkadaşı L3-37’yi canlandırdığı unutulmaz görünümünü de hatırlayabilir.

- Reklam -

Sign Here Dizi Oluyor: Phoebe Waller-Bridge'den Yeni Proje

Waller-Bridge’in hayranları şimdi onu Harrison Ford’la birlikte Indiana Jones 5 filminde, sonrasında da  Ryan Reynolds ve John Krasinski ile birlikte fantastik komedi IF’de izleyecek. Ancak genç oyuncu bunlarla sınırlı kalmayacak. Sırada yapımcılığını üstleneceği yeni bir proje daha var.

Phoebe Waller-Bridge’li “Sign Here” Dizisi Kara Komedi Türünde Olacak

Claudia Lux’ın ilk romanı olma özelliğini taşıyan Sign Here (Burayı İmzala), cehennemin düşük seviyeli bir çalışanı ve terfi arayışı anlatılıyor. Kara komedi türündeki dizi uyarlaması, kitabın izinden devam edip cehennemin bürokrasisini keşfedecek. Variety’nin haberine göre Phoebe Waller-Bridge, Amazon ile yaptığı geliştirme anlaşmasının bir parçası olarak projenin baş yapımcılığını üstlenecek. Anlaşmanın yakın bir zamanda yapıldığı duyuruldu.

Roman, “kalemlerin hiçbirinin yazmadığı, kahve makinesinin bir asırdır bozuk olduğu ve sunulan tek içeceğin Jägermeister (Alman yapımı geleneksel Kräuterlikör olarak adlandırılan bir likör türü) olduğu” bürokratik bir cehennemin alt düzey bir çalışanı olan Peyote Trip’in etrafında dönüyor. Kendisi bin yıllık kölelikten sonra kendisine büyük bir terfi kazanmayı planlıyor. Ancak bunu yapmak için, zengin ve işlevsiz Harrison’ın bir üyesi olmak için iş arkadaşı Calamity’den yardım alması gerekiyor.

- Reklam -

Sign Here Dizi Oluyor: Phoebe Waller-Bridge'den Yeni Proje

Sign Here, Lux’ın ilk romanı ve geçen ekim ayında yayımlandıktan sonra olumlu eleştiriler aldı. Dizinin oyuncu kadrosu veya çekim tarihleri için henüz bir bilgi paylaşılmadı.

Phoebe Waller-Bridge’in kaleminden yeni bir yapım gelecek olması konusunda sizler neler düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilir, ayrıca tüm içeriklerimizden anında haberdar olmak adına bizi Google Haberler üzerinden takip edebilirsiniz.

Kaynak: Collider

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

The Last of Us 2. Sezon Onayı Aldı

HBO’nun Popüler Apokaliptik Oyun Serisinden Uyarladığı “The Last of Us” Dizisi 2. Sezon Onayını Aldı

Willem Dafoe Nosferatu Filmi Kadrosu

Willem Dafoe, Robert Eggers’ın Vampir Filmi “Nosferatu”ya Katıldı