in

Sihirli Annem Oyuncuları Yeni Dizi Konusunda Tepkili: “Vefa Yok”

Eski Sihirli Annem oyuncuları, Exxen için hazırlanan yeni dizi sonrası gelişen süreci vefasızlık olarak değerlendirdi.

Sihirli Annem
- Reklam -
- Reklam -

Sihirli Annem oyuncuları, Acun Ilıcalı’nın kuracağı yeni dijital platform Exxen için hazırlanan yeni diziye tepkilerini dile getirdiler. Dizin başrollerinde yer almış isimler, vefa ve etik kavramının yok olduğunu belirterek paylaşım yapma ihtiyacı duyduklarını açıkladılar.

İlk bölümüyle 2003 yılında Kanal D’de yayın serüvenine başlamış olan Sihirli Annem, dönemine göre oldukça ses getiren bir diziydi. Yapımda peri olan Betüş karakterinin, bir fani olan Sadık ile evliliklerini ve ardından yaşanan komik maceraları konu ediniyordu. Dönemine uygun sürükleyici konusu ve görselliğiyle reytinglerde her zaman iyi yer edindi. Küçük büyük herkesin ilgisini çeken ve beğenisini kazanan yapım toplamda 240 bölüm sürdü.

7 sezondan oluşan dizinin oyuncuları arasında Nevra Serezli, Metin Serezli, Suat Sungur ve Zuhal Topal gibi ünlü isimler de bulunuyordu. Sihirli Annem, son olarak Star TV’de 2012 yılında son buldu.

- Reklam -

İşte bu diziye hayat veren oyuncular İnci Türkay, Gizem Güven, Şahap Sayılgan, Jess Molho, Michele Cedolin, Zeynep Özkaya ve Jennifer Boyner ortak bir açıklama yaptılar. Oyuncular, yeni dizide kendilerine yer verilmeyeceğini önceden bildiklerini belirttiler. Ancak saygı duymalarına rağmen yaşanan bazı durumlardan rahatsızlık duyduklarını dile getirdiler.

Sihirli Annem Oyuncuları: “Bizimle iletişime geçildiği bilgisi tamamen gerçek dışıdır”

Sihirli Annem Dizi Exxen

- Reklam -

Açıklamanın tam metni ise şu şekilde:
Sevgili Sihirli Annem dostları,

Hepimizin hatıralarında unutulmaz yeri olan Sihirli Annem’in yeni bir kadro ile tekrar çekileceğini bizler de sizin gibi sosyal medyadan öğrendik. Biz yıllarca sihirli dünyamızı, çok emek vererek can verdiğimiz samimi karakterler ile sizlere yansıtmaya çalıştık. Birlikte büyüdük, kocaman ve sıcacık bir aile olduk.

Yeni seride bize yer verilmeyeceği ve başka bir kadro ile yayına gireceğini ise haftalar önce öğrenmiştik ve bu duruma saygı duyduk. Fakat bizlerle iletişime geçildiği, konuşulduğu ve fikirlerimizin alındığı gibi paylaşımlar yapılması tamamen gerçek dışıdır. Lütfen itibar etmeyiniz. Bizler de tüm süreci sosyal medya haberlerinden görüyor ve takip ediyoruz.

Anladık ki vefa ve etik kavramları yok olmuş. Bu durumu Sihirli Annem ailemizle paylaşmayı bir görev bildik. Hepinizi çok seviyoruz.
Şu an için yeni kadroda kimlerin yer alacağı bilinmese de, Özgü Namal’ın serinin başrolünde yer alacağı iddia ediliyor.

Peki ya siz Acun Ilıcalı’nın kurduğu dijital platform Exxen için hazırlanacak yeni Sihirli Annem dizisi hakkında neler düşünüyorsunuz? Sizce eski oyuncular olmadan eskisi kadar ses getirebilecek mi? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilirsiniz.

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Mazotci Mazotci dedi ki:

    Bu Özgü Namal hani bu işleri bırakıp köye yerleşmişti. Böyle oyuncularda youtubeden biraz para kazanıp ortalıktan kaybolan ama para bitirince tekrar geri dönen youtuberlere benziyorlar.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Assassin's Creed Valhalla İncelemesi

Assassin’s Creed Valhalla İncelemesi: Şöhret ve Şan Uğruna, Çıktık Meydana

Mads Mikkelsen Fantastic Beasts 3 Gellert Grindelwald

Mads Mikkelsen, Fantastik Canavarlar 3’te Johnny Depp’in Yerine Grindelwald Olabilir