in

Sihirli Annem Yeniden Çekiliyor: Dizi Exxen’de Yayınlanacak

Sihirli Annem dizisi yeniden çekiliyor. Yapım, Acun Ilıcalı’nın yeni dijital platformu olan Exxen’de izleyicinin karşısına çıkacak.

Sihirli Annem Yeniden Exxen
- Reklam -
- Reklam -

Bir dönemin televizyon dünyasında önemli bir yer edinen Sihirli Annem dizisi yeniden ekranlara taşınıyor. Fantastik yapım, Acun Ilıcalı’nın yeni dijital platformu Exxen’de yayınlanacak.

İlk olarak Şubat 2003 tarihinde hayatımıza giren ve toplamda 7 sezon ve 240 bölüm yayın yapan Sihirli Annem; yeniden ekranlara taşınıyor. Dizi, önümüzdeki aylarda yayına girecek olan Netflix benzeri Exxen adlı çevrimiçi mecrada kendisine yer bulacak.

Gamze Özer’in yaratıcılığını üstlendiği Sihirli Annem, Betüş (İnci Türkay) adındaki bir perinin fani eşi Sadık (Şahap Sayılgan) ve çocukları ile yaşadığı maceraları konu alıyor. Fantastik – çocuk dizisi, Şubat 2003’te Kanal D ekranlarında başladığı yayına 2006’da Star TV’de devam etti. 5 yıllık aranın ardından dizi 2011’de yeniden Star TV’de yayınlanmaya başladı. Ancak 10 Mart 2012’de yeni macera kısa sürdü ve yapım 240. bölümle ekranlara veda etti.

- Reklam -

Sihirli Annem Dizi Exxen

Yeni Sihirli Annem Dizisi Konusu ve Kadrosu Henüz Belli Değil

Sihirli Annem’in yeniden ekranlara geleceği bilgisini, gazeteci Birsen Altuntaş Twitter hesabı üzerinden paylaştı. Acun Ilıcalı’nın Exxen için iddialı transferleri sürdürdüğünü belirten gazeteci, yapımın Süreç Film tarafından gerçekleştirileceğini ve ilk etapta toplam 20 bölüm süreceğini belirtti.

Dizinin kadrosunda, geçmişte yer alan ve çokça sevilen isimlerin yer alıp almayacağı ise henüz belli değil. Oyuncular hakkında bilgimizin olmadığı yapımın nasıl bir konu işleyeceği de şimdilik açıklanmış değil. Proje, bir yeniden çevrim mi olacak yoksa yapım, kemik kadro korunarak maceraya kaldığı yerden devam mı edecek; bunu zaman içerisinde öğreneceğiz.

- Reklam -

Dizi kadrosunda yer alacağı iddia edilen ancak henüz kesinleşmeyen tek oyuncu ise Özgü Namal (İkinci Bahar, Yeditepe İstanbul, Polis, Hanımın Çiftliği) oldu.

20 bölümlük yeni Sihirli Annem dizisi ve yapımın platformunun Exxen oluşu dışında diziye dair pek fazla bilgi yok.

Sihirli Annem Yeniden Exxen

Acun Ilıcalı’nın geçen haftalarda duyurduğu dijital yayın platformu Exxen’in 1 Ocak 2021 tarihinde yayına başlaması bekleniyor.

Tv8 ve Tv8,5 kanallarının sahibi Acun Ilıcalı, Exxen’de çeşitli yarışma programları, iddialı yerli yapımlar ve şovlara yer verecek. Görünüşe göre Sihirli Annem de kanalın çıkış projelerinden birisi olarak karşımıza çıkabilir.

Peki siz böyle bir geri dönüş hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşmayı unutmayın.


* Saygı Fragmanı: Ercüment Çözer Dizisi Ekimde Geliyor

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

2 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Duygu_Korkmaz Duygu_Korkmaz dedi ki:

    Bazı şeyler olduğu gibi kalsa daha iyi olmaz mı acaba? :thinking:

  2. Avatar for murgul murgul dedi ki:

    Exxen platformunda bölümlerin 30-35 dakika olduğu Avrupa Yakası tarzı kaliteli bir sitcom olsa çok güzel olur :slight_smile:

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

75. Yunus Nadi Ödülleri Kazananları

75. Yunus Nadi Ödülleri Kazananları Açıklandı

Daha Filmi Netflix Hakan Günday

Daha: Hakan Günday Uyarlaması Film Netflix’te