in

Sony, Örümcek Evreni’ni “Silk: Spider Society” Dizisi ile Genişletiyor

Silk: Spider Society dizisi duyuruldu. Amazon ile ortaklık kuran Sony, aynı adı taşıyan Spider-Man karakterine dayanan yeni bir live-action macerası için hazırlıklara başladı.

Silk: Spider Society dizisi
- Reklam -
- Reklam -

Silk: Spider Society dizisi geliyor. Amazon Prime Video ve Sony, aynı adı taşıyan Spider-Man karakterine dayanan live-action Marvel serisini duyurdu.

Yıllarca süren söylentiler sonunda gerçek oldu ve Sony Pictures, yeni Örümcek Adam spin-off’ları için Amazon Prime Video ve MGM+ ile bir ortaklık kurduğunu duyurdu. Bu anlaşmanın ilk meyvesinin de Peter Parker ile aynı örümcek tarafından ısırılan sınıf arkadaşı Cindy Moon adlı Koreli-Amerikalı bir kadının etrafında dönen Silk: Spider Society olacağı açıklandı. Cindy Moon’un macerası, hapisten kaçarken ve ailesini ararken takip ediyor. Bir yandan da Silk olarak bilinen kahramana dönüşür ve yeni yetenekleriyle nasıl başa çıkacağını öğrenir. Dan Slott ve Humberto Ramos tarafından yaratılan Cindy Moon/Silk ilk olarak 2014’ün The Amazing Spider-Man #1 sayısında görünmüştü.

Silk: Spider Society dizisi spider-verse amazon prime video sony

- Reklam -

Koreli-Amerikalı televizyon yazarı ve yapımcısı Angela Kang, Sony ve Prime Video arasındaki yeni çok serili anlaşma kapsamında üretilecek ilk dizi Silk: Spider Society’de baş sorumlu olarak görev yapacak. Yeni dizinin yapımcıları, aynı zamanda Spider-Man: Spider-Verse’de de yapımcı konumunda bulunan Phil Lord ve Christopher Miller olacak. Kang aynı zamanda Amy Pascal ile yönetici yapımcı konumunda da yer alacak.

Silk: Spider Society Dizisi Yayın Tarihi Henüz Açıklanmadı

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Angela Kang, “Kariyerimin bir sonraki bölümünde Amazon Studios ailesine katılmaktan çok heyecanlıyım,” dedi ve şöyle devam etti:

“Yönetim ekibiyle küresel bir izleyici kitlesi için çeşitli, ileriye dönük yeni yapımlarda çalışmayı dört gözle bekliyorum ve Koreli-Amerikalı süper kahraman Silk’i ekranda hayata geçirmek için ilk görevime dalacak olmaktan dolayı çok heyecanlıyım.”

Canlı aksiyon dizisinin yapımcıları Lord ve Miller da, Kang’in Silk: Spider Society’ye olan bakışını şöyle açıkladılar:

- Reklam -

“Angela, bakış açısına ve yaratıcılığına büyük saygı duyduğumuz ve hayran olduğumuz bir profesyonel. Aynı zamanda çok eğlenceli. Bu karakterleri seviyor. Cindy Moon’un hikâyesini ekrana getirmek adına onunla çalışma fırsatımız olduğu için kendimizi gerçekten şanslı hissediyoruz.”

Silk: Spider Society dizisi spider-verse amazon prime video sony

Dizinin başrollerinde kimlerin yer alacağı, çekimlerin ne zaman başlayacağı veya ne zaman yayınlanacağı gibi bilgiler henüz paylaşılmadı.

Yeni Örümcek Evreni dizisi hakkında sizler neler düşünüyorsunuz? Çizgi romanı okumuş muydunuz? Ortaya iyi bir iş çıkacağına inanıyor musunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilir, ayrıca tüm içeriklerimizden anında haberdar olmak adına bizi Google Haberler üzerinden takip edebilirsiniz.

Kaynak: CBR

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for kuklacini kuklacini dedi ki:

    Evren genişlemiyor pazar genişliyor diye yorumladım.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Quentin Tarantino Dizi Yeni Proje

Quentin Tarantino’nun Merakla Beklenen Yeni Projesi Netleşti: 8 Bölümlük Mini Dizi Geliyor

Durdurulamayan İnsanlık - Yuval Noah Harari

“Sapiens”in Yazarı Yuval Noah Harari’den Yeni Kitap: “Durdurulamayan İnsanlık”