in ,

Rebecca Ferguson’lu Kıyamet Sonrası Bilimkurgu Dizisi “Silo”dan Yeni Fragman

Silo dizisi için yeni bir fragman yayınlandı. Hugh Howey’nin ünlü bilimkurgu serisinden uyarlanan yapım, Apple TV+’ta yayınlanacak.

Silo Yeni Fragman
- Reklam -
- Reklam -

Hugh Howey uyarlaması Silo dizisinden yeni fragman paylaşıldı. Apple TV+ dizisi için geri sayım devam ediyor. Yapımın başrol koltuğunu Rebecca Ferguson ve David Oyelowo ikilisi paylaşıyor.

İlk tanıtımı geçen mart ayında yapılan Silo’dan yeni bir resmi fragman yayınlandı. Amerikalı bilimkurgu yazarı Hugh Howey’nin ilk olarak 2012 senesinde yayımlanmaya başlayan Wool serisinden uyarlanan dizi; post apokaliptik bir temaya sahip.

Toksik bir kıyamet sonrası yeraltına sığınan insanların hikâyesine odaklanan dizi; gizem ve bilimkurgu türlerini bir araya getiriyor. Yayınlanan yeni fragman bir mühendis olarak görev alan Juliette’i (Rebecca Ferguson), deneyen herkesin ölmesine rağmen gerçeği bulmak için motive olduğu anlara ev sahipliği yapıyor. Hayatta kalan 10.000 kişi artık kaçınmaya çalıştıkları dış dünyadan hiçbir farkı olmayan kaotik bir ortamda sıkışıp kalmış durumda. IT departmanının başkanı Juliette gerçeği ortaya çıkartmak isterken, Bernard (Tim Robbins) siloyu kimin yaptığını bilmelerinin hiçbir yolu olmadığını, ancak emin olduğu bir şey olduğunu açıklıyor: “Kutsal alanlarının” dışındaki dünya, ölümün ortalıkta gezdiği asıl yer.

- Reklam -

Yapımın oyuncu kadrosunda Ferguson ve Oyelowo’ya Harriet Walter, Avi Nash, Common, Rashida Jones ve Chinaza Uche gibi isimler eşlik ediyor.

Silo Fragmanı | İZLE

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

Dizinin yaratıcı koltuğunu ise Graham Yost (The Pacific) ve Morten Tyldum (The Imitation Game) ikilisi paylaşıyor.

Temel aldığı kitaplara sadık kalan uyarlama, hayatta kalan insanların neden bir siloda yaşadıklarını çözme sürecini takip edecek. Juliette, sevdiği kişinin ölümüne bir cevap ararken yeraltı tesisine dair karanlık bir sırrı da ortaya çıkartacak.

Silo Fragmanı - Wool - Hugh Howey Dizi

- Reklam -

Apple TV+ bugüne dek Foundation, Invasion, Severance, For all Man ve See gibi bilimkurgu dizilerine imza attı. Silo ise ilk bölümü ile 5 Mayıs 2023 tarihinde platformun kütüphanesindeki yerini alacak.

Kayıp Rıhtım ekibinin 2015’te Hugh Howey ile gerçekleştirdiği sohbeti izlemek için buraya tıklayabilirsiniz. Ayrıca serinin kitaplarını merak edenler, Wool’un genel değerlendirmesini buradan okuyabilir.

Silo Fragmanı - Wool - Hugh Howey Apple TV

Silo için sizin beklentileriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazla spekülatif kurgu işinden haberdar olmak isterseniz bizleri Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Collider

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Mısırlı Adam Yüzü Modellendi

35.000 Yıl Önce Ölen Mısırlı Adamın Yüzü Yeniden Modellendi

Minecraft Filminin Vizyon Tarihi Belli Oldu

Jason Momoa’lı Live Action “Minecraft” Filminin Vizyon Tarihi Açıklandı