in ,

Marvel Yıldızı, The Simpsons Evrenine Konuk Oluyor

Simu Liu, The Simpsons çizgi dizisine konuk olarak katılacak. Marvel Sinematik Evreni’nde Shang-Chi’yi canlandıran aktör, Springfield’a geliyor.

Simu Liu, The Simpsons konuk
- Reklam -
- Reklam -

Simu Liu, The Simpsons evrenine konuk olmaya hazırlanıyor. Marvel Sinematik Evreni’nde Shang-Chi karakterini canlandıran aktör, tarihin en uzun soluklu çizgi dizisinde izleyicilerin karşısına çıkacak.

İlk bölümü 1989’da yayınlanan ve bugün hâlâ yeni bölümlerle yoluna devam eden Primetime Emmys ödüllü Simpson Ailesi, Fox’un Disney’e satılmasıyla yoluna Walt Disney Company çatısı altında devam ediyor.

Son olarak geçen aylarda Billie Eilish’i The Simpsons: When Billie Met Lisa adlı bölümde konuk eden çizgi dizi, ünlü sanatçıları evrenine dahil etmeyi sürdürüyor.

- Reklam -

Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings filminin başrolü Simu Liu, The Simpsons’ın 34. sezonunun bir parçası olarak yayınlanacak When Nelson Met Lisa bölümünde izleyicilerin karşısına çıkacak.

Simu Liu, The Simpsons Dizisinde Lisa’nın Erkek Arkadaşını Seslendirecek

Springfield’ı ziyaret etmeye hazırlanan Liu, yer alacağı When Nelson Met Lisa bölümünde Lisa Simpson’ın (Yeardley Smith) “gelecekteki ideal erkek arkadaşı” yetişkin Hubert Wong’u seslendirecek.

Çizgi dizinin başım yapımcısı ve yazarı Matt Selman, yeni sezon için heyecanlı olduğundan bahsederken esprili bir dille, “Bu, muhtemelen şimdiye dek gördüğünüz diziler arasındaki en iyi 34. sezon olacak,” ifadesini kullandı.

Simu Liu, The Simpsons

Selman ayrıca 34. sezonda Cadılar Bayramı için iki bölüm hazırlayacaklarını ve bu bölümlerin her zamankinden daha korkunç ve tuhaf olacağını kaydetti.

Selman, Marvel Sinematik Evreni’nin Shang-Chi’sinin Lisa’nın gelecekteki ideal erkek arkadaşı olarak yer alacağını da doğruladı. Yazar ayrıca sezon prömiyerinin Homer’ın kayıp bir kaplumbağayı ararken karıştığı bir komployla başlayacağını açıkladı.

- Reklam -

Öte yandan Amerikalı komedyen ve aktris Melissa McCarthy’nin de yeni sezon konukları arasında yer alacağı bilgisi paylaşıldı.

Selman sözlerini şöyle noktaladı:

“Yalnızca kendi şöhretinize güvenemezsiniz. Kendinizi zorlamanız ve kendinize meydan okumanız gerekir. Her bölümün farklı, duygusal, zengin görselli, çekici, korkutucu ve sinematik olduğundan emin olmanız gerekir.”

The Simpsons 34. sezon 25 Eylül 2022 tarihi itibarıyla yayınlanmaya başlayacak. Çizgi dizi 35. sezon için de resmi onayını uzun zaman önce almıştı.

Siz The Simpsons 34. sezon için heyecanlı mısınız? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Comic Book

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

tom cruise yeni filmler

Top Gun: Maverick’in Ses Getiren Başarısından Sonra Tom Cruise’un Yeni Projeleri Belli Oldu

Kâğıt Kesiği İncelemesi - Hande Çiğdemoğlu

Kâğıt Kesiği İncelemesi: Kimse Sezmeden Açılan Kesikler