in

Shadow and Bone Evreni “Six of Crows” Spin-off Dizisiyle Genişleyebilir

Six of Crows dizisi yolda olabilir. Shadow and Bone dizisinin yaratıcısı Eric Heisserer, yeni bir spin-off üzerinde çalıştıklarını duyurdu.

Six of Crows Dizisi
- Reklam -
- Reklam -

Six of Crows dizisi ön geliştirilme aşamasında. Netflix’in Shadow and Bone ile kurmaya başladığı Grishaverse, yeni spin-off’larla genişleyebilir.

Dizinin yaratıcılığını üstlenen Eric Heisserer, İsrail asıllı Amerikalı yazar Leigh Bardugo’nun Six of Crows serisinin ana bölümlerini içeren yeni bir yapım hazırlamak istiyor.

Leigh Bardugo’nun Shadow and Bone (Gölge ve Kemik) ve Six of Crows (Kargalar Meclisi) serileri, Netflix tarafından aynı dizi altında sentezlenerek ekrana taşınıyordu. İlk sezonu 2021 yılında yayınlanan, 2. sezon bölümleri ise bugün itibarıyla izleyicilerle buluşan Shadow and Bone; her iki üçlemeden de karakterler ve olaylara yer veriyor. Dizinin başrollerini ise Jessie Mei Li ile Ben Barnes canlandırıyor.

- Reklam -

Şimdi ise doğrudan Six of Crows serisine odaklanan yeni bir spin-off’un sessizce geliştirilmekte olduğu bilgisi paylaşıldı. Netflix, bu yapıma yeşil ışık yakmak için Shadow and Bone 2. sezonun izleyiciler tarafından nasıl karşılanacağını görmek istiyor.

Six of Crows Dizisi - Shadow and Bone Netflix

Six of Crows Dizisi Henüz Resmi Onay Almadı

Eric Heisserer yaptığı açıklamada Shadow and Bone 2. sezonda başyazar koltuğunu Daegan Fryklind ile paylaşma sebebini, arka planda geliştirilen Six of Crows dizisi olduğunu açıkladı.

Heisserer, spin-off’un bir kısmının Shadow and Bone’un 2. sezon finalinde yaşanacakların sonrasında gerçekleşeceğini doğruladı. Final, karakterlerin fark yollarda ilerleyeceği bir tercihle gerçekleşiyor.

Heisserer, ayrıca Six of Crows spin-off’unun “karakterlerimizin bir parçası olacağı kendi küçük eğlence sezonu olacağını” söylüyor. Fryklind’in ana dizinin yönetimine ortak olmasıyla her iki projenin de eş zamanlı olarak geliştirilmesi mümkün bir hâle geldi.

- Reklam -

Six of Crows Dizisi - Shadow and Bone

Heisserer spin-off’a dair şöyle konuştu:

“Bunun planlanması için çok emek harcadık. Umuyoruz ki o zaman bu planlamayı hayata geçirebiliriz. Ama tabii ki bu 2. sezonun izlenme rakamlarının ne kadar iyi olduğuyla ilgili. Ve eğer öyleyse, o zaman Daegan ve ben her iki dizinin de ağırlığını taşımaya devam edeceğiz, bu da yardımcı oluyor çünkü ekran süresi verebileceğimiz çok fazla oyuncumuz var. Onlara kendilerini ortaya koyabilecekleri alanlar açmak bu karakterlerin daha derinlerine inmemizi sağlıyor.”

Gölge ve Kemik uyarlamasında Kargalar Meclisi’nden Kaz Brekker (Freddy Carter), Inej Ghafa (Amita Suman), Jesper Fahey (Kit Young), Nina Zenik (Danielle Galligan) ve Matthias Helvar (Calahan Skogman) yer alıyor.

Siz olası Six of Crows dizisi için nasıl bir beklentiye sahipsiniz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazla TV haberi için bizleri Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: EW

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Zübeyde Hanım Filmi Analar ve Oğullar

Mustafa Kemal Atatürk’ün Annesi Zübeyde Hanım’ın Hayatı Film Oluyor

Willow 2. Sezon İptal Edildi

Disney’in “Willow” Dizisinde Tarih Tekerrür Ediyor: Yapım İlk Sezonun Ardından İptal Edildi