in ,

Gary Oldman’lı “Slow Horses”ın 3. Sezon Tanıtım Fragmanı Yayınlandı

Slow Horses 3. sezon fragmanı paylaşıldı. Gary Oldman’lı Apple TV+ dizisi hızlı bir şekilde yolculuğuna devam ediyor.

Slow Horses 3. Sezon Tanıtım Fragmanı Yayında
- Reklam -
- Reklam -

Slow Horses 3. sezon fragmanı yayınlandı. 2. sezonu kısa süre önce tamamlanan Gary Oldman’lı Apple TV+ dizisi hız kesmeden macerasına devam etmeye hazırlanıyor.

Apple TV+ bünyesinde geçen yılın nisan ayında yayınlanmaya başlayan Slow Horses, bir grup MI5 ajanının maceralarını takip ediyordu. 6 bölümden oluşan ilk sezon tamamlandıktan sonra geçen aralık ayı başında 2. sezon da yayınlanmaya başladı ve yıl bitmeden tamamlandı. 2. sezonun aksiyon dolu finali, bu casusluk dizisinde hâlâ açığa çıkarılacak çok fazla sır olduğunu ortaya koyan sonraki sezon için tanıtım fragmanıyla resmen sona erdi.

Bir dakikalık görüntüler çok sayıda silah, bıçak, kan, teori, olası rehineler ve çok daha fazlasını içeriyor. Tanıtım fragmanı, yüzü kanlı bir River Cartwright’a (Jack Lowden) bakış atıyor ve biri ürkütücü bir şekilde “sırlar her zaman ortaya çıkacak, her zaman bir hesaplaşma olacak” cümlesini kuruyor. Jackson Lamb (Gary Oldman) ve ekibi, Catherine Standish (Saskia Reeves) kaybolunca başka bir gizemi ortaya çıkarmak için hayatlarını tekrar büyük bir riske atmaya geri dönüyorlar.

- Reklam -

Yayınlanan tanıtım fragmanına hemen aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Slow Horses 3. Sezon Fragmanı | İZLE

YouTube video

(Fragmana YouTube üzerinden ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.)

Casusluk ve gerilim türlerini harmanlayan dizi, Mick Herron’un aynı adlı roman serisine dayanıyor. Dizi Veep ortak yazarı ve ortak yapımcısı Will Smith ve See-Saw Films tarafından televizyona uyarlandı. Jeremy Lovering’in yönettiği Apple TV+ dizisinde Akademi ödüllü Gary Oldman’a başrollerde Kristin Scott Thomas ve Jack Lowden eşlik ediyor.

- Reklam -

Kısa sürede kendisini Birleşik Krallık’ta yerleşik Rus casusları tarafından tehdit altında bulan ve İngiltere’yi savunmak için savaşan bir grup İngiliz istihbarat ajanını konu alan dizinin 3. sezon çekimleri devam ediyor. Bu nedenle henüz ne zaman çıkacağı konusunda bir paylaşım yapılmadı. Bunun yanı sıra dizinin 4. sezon onayı aldığı ve en az bir sezon daha yolculuğuna devam edeceği biliniyor.

Slow Horses 3. sezon fragman

Slow Horses’ın ilk iki sezonunu izlediniz mi? Diziyi nasıl buldunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilir, ayrıca tüm içeriklerimizden anında haberdar olmak adına bizi Google Haberler üzerinden takip edebilirsiniz.

Kaynak: Collider

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Avatar 3 Ateş Kökenli Na'vi Kabilesini Konu Alacak

James Cameron’ın Avatar Evreni 3. Filmde Ateş Kökenli Na’vi Kabilesine Odaklanacak

Kaleidoscope Dizisi Yayında: Netflix'ten Sıra Dışı Deneyim

İzleme Sırasının Her Kullanıcıda Farklı Olduğu Netflix Suç Dizisi “Kaleidoscope” Yayında