in

Smallville’ın Superman’i Arrow İçin Geri Dönüyor

Smallville dizisinin Superman’i Tom Welling bir kez daha kostümünü giymek için Arrowverse’e geliyor. Crisis on Infinite Earths bölümleri için işler karışıyor!

Tom Welling Arrow
- Reklam -
- Reklam -

Arrow evreninin şimdiye kadar ki en büyük olayı olan Crisis on Infinite Earths gittikçe yaklaşıyor. Ortak bölümler yaklaşmaya başladıkça haberler de onunla beraber geliyor tabii ki. Geçtiğimiz günlerde bu büyük olayın sürpriz bozanlara karşı nasıl korunduğunun bir haberini yapmıştık. Bugün ise daha ortak evren diye bir şeyin adı bile yokken “Smallville”de kahramanlık yapan Tom Welling’in geri dönüş haberini yapıyoruz.

Crisis on Infinite Earths şimdiye kadar DC dizi evreninin en fazla emek verilen işi oldu. Bu sezon Arrow’un da alışılmış sezonlardan daha kısa olması bu bölümlerin önemini daha da artırdı. İlk önce Black Lightning gibi yeni dizileri de ekiplerine ekleyerek şimdiye kadarki en geniş ortak bölüm kadrosunu kuruldu. Daha sonra ise halihazırda evrende bulunmayan karakterler de evrene dahil olarak bu kadro iyice genişledi. Bunlardan en heyecan verici olanı Brandon Routh’un dizi evreninde devam eden bir rolü varken bir de eski rolü olan Superman’liğe geri dönecek olmasıydı.

Şimdiden 3 Superman Oldu Bile!

Görünüşe göre evrende Superman kıyafetini tek giyecek adam Brandon Routh olmayacak. Brandon Routh’un Kingdom Come Superman’i olacağı evrenin orijinal Superman’i Supergirl dizisindeki Tyler Hoechlin olacak. Bugün bu iki Superman’in yanına şimdi bir de Smallville’in Superman’i Tom Welling eşlik edecek. Şimdilik seride hangi Superman’i canlandıracağı hakkında bir fikrimiz yok. Ama belki de direkt olarak Smallville evreninden dahil olur kim bilir?

- Reklam -

Muhtemelen Crisis on Infinite Earths yaklaşırken biz size daha çok haberini yapmaya devam edeceğiz. Ama bu haberlerden kaç tanesi daha Superman haberi olacak inanın bilmiyoruz. Şimdiden üç tane Superman’imiz oldu bile.

Sizce işler nereye varır? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşmayı unutmayın!

- Reklam -

* 21 Eylül Batman Günü İçin DC ve Warner Bros’un Büyük Planları Var

* DC, Siyahi Bir Batman İçin Hazırlanıyor

M. Halit Koçak

1994’te Erzurum’un soğuk bir kış gününde doğan, beyaz saçlarını ailesinden genetik yoluyla alan biri. Daha geçen seneye kadar dünyayı kurtarabileceğini sanan Çevre Mühendisi. Film, kitap, dizi, karikatür oyun ve müziğin her türlüsüne ilgisi vardır ama parası yoktur. Denize ve denize yazılan bütün şiir, öykü ve hikayelere aşıktır. Bağımsız ve amatör olan bütün yapımlar onun için tutkudur. Onu her yerde ‘’Tavşan’’ diye bulabilirsiniz.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

netflix binasi

Netflix Başarılı Filmlere Ek Ödeme Düşünüyor

Joker

Joaquin Phoenix’in Yeni Projesi Belli Oldu