in

Snowpiercer 3. Sezon Onayı Aldı: Trendeki Distopik Macera Devam Edecek

Snowpiercer 3. sezon onayı aldı. Kıyamet sonrası distopik bir dünya tasviri çizen dizi, ikinci sezonu başlamadan bir sonraki sezonu için yenilendi.

Snowpiercer 3. sezon onayı
- Reklam -
- Reklam -

Snowpiercer 3. sezon onayını kaptı. Grafik roman uyarlaması ve 2013 tarihli bir filmi de bulunan yapım, kıyamet sonrası distopik bir dünya tasviri çiziyor. Birkaç yıl boyunca geliştirilme aşamasında olan dizi nihayet ilk sezonu ile Mayıs 2020’de TNT’de gösterime başlamıştı. Kısa süre içerisinde de 2. sezonu yayınlanmaya başlayacak.

Distopik bilimkurgu dizisi, Dünya’nın donmuş bir çorak toprak haline gelmesinden yedi yıl sonrasında geçiyor. Artık yaşanılmaz halde olan dondurucu soğukta, hareket etmeyi asla bırakmayan ve insanlığın sonunu taşıyan dev bir tren olan Snowpiercer’ın yolcularının macerası anlatılıyor. Dizide eski dedektif Andre Layton olarak Daveed Diggs ve Trenin Sesi Melanie Cavill rolünde Oscar ödüllü Jennifer Connelly yer alıyor.

Snowpiercer 3. Sezon Onayı

- Reklam -

İlk sezonu ilgiyle karşılanan Snowpiercer dizisi için ikinci sezon onayı çok daha önceden verilmişti. Fakat çekimler, Koronavirüs salgını nedeniyle geçen mart ayında durdurulmuştu. Neyse ki 2. sezon çekimlerinin de büyük bir kısmı tamamlanmıştı ve kalan kısımları da yıl içinde tamamlandı. Şimdi ilk sezonu çoktan bitirmiş olan hayranlar, heyecanla yeni sezonu bekliyorlar. Snowpiercer 2. sezonu 25 Ocak 2021 tarihinde TNT’de, bir gün sonrasında da ülkemizde Netflix üzerinden yayınlanmaya başlayacak.

Snowpiercer 3. Sezon Çalışmaları Başladı

Geçen günlerde yayınlanan 2. sezon fragmanı ile ilk sezonun sonunda Mr. Wilford rolünde izlediğimiz Sean Bean’in olaylara çok daha fazla dahil olacağını gördük. Şimdi de, kısa süre sonra yayınlanmaya başlayacak ikinci sezon öncesi, Snowpiercer’ın üçüncü sezon için yenilendiği haberi geldi.

Variety’nin bildirdiği 3. sezon onayı, söz konusu diziyi TNT için geriye kalan ve devam eden tek orijinal seri haline getiriyor. Diğer iki orijinal işi olan Animal Kingdom ve Claws da final sezonları ile gelmeye hazırlanıyor.

- Reklam -

Snowpiercer 2. Sezon Fragmanı

1982 tarihli Fransız grafik romanı La Transperceneige’e dayanan Snowpiercer, ilk defa 2013 yılında Bong Joon-ho’nun yönettiği ve başrolünde Chris Evans’ın olduğu bir filmle gelmişti. Geçen sene Oscar ödülünü de Parasite ile kazanan yönetmen, hazırladığı filmle oldukça dikkat çekmişti.

Dizinin ilk sezonu gizemli Bay Wilford’un hala hayatta olduğunu ve yeni treniyle Snowpiercer’ı devraldığını ortaya çıkarmış ve heyecanlı bir şekilde sona ermişti. Peki ya sizce sonraki iki sezonda hayranları neler bekliyor? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Suicide Squad Joker

David Ayer, Suicide Squad Filminden Kesilmiş Bir Joker Sahnesi Paylaştı

Netflix Disney+ Rekabet

Netflix CEO’su: “Disney+ Bize İnsanların Daha Fazlasını Ödemeye Hazır Olduğunu Gösterdi”