in ,

Snowpiercer 3. Sezon Gelmeden 4. Sezon Onayı Aldı

Snowpiercer 4. sezon onayı aldı. Başrol oyuncusu Daveed Diggs, 3. sezon çekimleri sırasında çektiği bir video ile bir sonraki sezonun geleceğini açıkladı.

Snowpiercer 4. sezon onayı
- Reklam -
- Reklam -

Snowpiercer 4. sezon onayı aldı. Hayranlar henüz 3. sezonu beklerken, TNT macerasının en az iki sezon daha süreceği şimdiden belli oldu. Ülkemizde Netflix üzerinden yayınlanan çizgi roman uyarlaması, distopik bir gelecekte geçiyor. Dizi, yaşanan kıyamet sonrası Kar Küreyici adlı tren aracılığıyla dünyanın etrafını turlayarak enerji üretip hayatta kalan insanların yaşadığı maceraları ve kendi aralarındaki entrikaları konu ediniyor.

Kıyamet sonrası gerilim dizisi Jacques Lob, Benjamin Legrand ve Jean-Marc Rochette’nin Le Transperceneige adlı Fransız grafik romanına dayanıyor. Aslında söz konusu hikâye ilk olarak 2013 yılında Bong Joon-ho’nun yönettiği ve Kelly Masterson ile birlikte yazdığı aynı adlı bir sinema filmine uyarlandı. Geçen yıl Parasite ile Oscar kazanan macerada Chris Evans, Tilda Swinton ve John Hurt gibi ünlü oyuncular yer alıyordu. Ancak dizi, bu filmden bağımsız olarak bir yeniden başlatma olarak karşımıza çıktı.

Dizi ilk sezonu ile Mayıs 2020’de TNT’de yayınlanmaya başladı. Macera, Snowpiercer (Kar Küreyici) olarak da adlandırılan, dünyayı sürekli dolaşan 1001 vagonlu bir trende yaşayan insanların aralarındaki mücadeleyi anlatıyor. Trendekiler, dünya donmuş olduğu için insanlığın yaşayan son üyeleri olarak biliniyor. Şimdiye kadar iki sezon yayınlanan diziye geçen ocak ayında 3. sezon onayı da verilmişti. Çekimleri devam eden maceranın yeni sezonunun gelecek yıl içerisinde izleyicilerle buluşması planlanıyor. Ancak belli ki, maceranın bu sezon ile sonlanma gibi bir hazırlığı yok.

- Reklam -

Snowpiercer 4. Sezon Duyurusu Dizinin Başrolü Tarafından Yapıldı

Dizide Andre Layton karakterini canlandıran Daveed Diggs, Twitter üzerinden Snowpiercer’ın 4. sezon onayını aldığına dair büyük haberi yayınladı. Yayınlanan videoda kendisini setteki diğer birkaç oyuncu arkadaşı ile birlikte Vancouver’da görüyoruz. 3. sezon çekimlerinin neredeyse tamamlanmakta olduğunu belirten oyuncu, 4. sezon onayının verildiğini de büyük bir sevinçle duyurdu. Ayrıca bunun olmasını sağlayan hayranlara da teşekkür etti.

Hemen aşağıdan ilgili videoya göz atabilirsiniz:

Snowpiercer dizisi, çizgi romana ve film uyarlamasına benzer şekilde birçok sosyal sorunu da ele alıyor. Sınıfsal ayrım, sosyal adaletsizlik ve insan doğasının yapabilecekleri dahil olmak üzere her şeyi gösteriyor. 2013 yılında çıkan film eleştirmenlerden oldukça olumlu tepkiler alırken, televizyon dizisi de hikâyenin daha kapsamlı olmasına ve karakterleri daha ayrıntılı bir şekilde ele almasına izin veriyor.

Maceranın 2. sezonu daha olumlu yorumlar almış olmasına rağmen, ilk sezon karışık eleştiriler aldı. 3. sezonun ne kadar iyi olacağını zaman gösterecek.

Ya sizler Snowpiercer’ın 4. sezon onayı alması konusunda neler düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Batman: One Dark Knight

Batman: One Dark Knight Çizgi Romanının Yazarı ve Çizeri Duyuruldu

Archer 12. Sezon Fragmanı

Archer 12. Sezon Fragmanı: Ödüllü Animasyon Komedi Dizisi Devam Ediyor