in

Doctor Sleep’in Yönetmeninden Yeni Korku Dizisi: Something is Killing the Children

Something is Killing the Children dizi oluyor. Doctor Sleep ve The Haunting’in yönetmeni Mike Flanagan, yeni Netflix projesine karar verdi.

Something is Killing the Children: Mike Flanagan dizi netflix
- Reklam -
- Reklam -

Doctor Sleep filminin yönetmeni Mike Flanagan, yeni Netflix projesine karar verdi. Ünlü isim, Something is Killing the Children adlı çizgi romanı dizi formatına uyarlayacak.

Amerikalı yönetmen Mike Flanagan son yıllardaki çıkışını sürdürüyor. 2019’da Stephen King’in The Shining eserinin devamı olan Doctor Sleep filminin yönetmenliğini üstlenen Flanagan, bir süredir Netflix ile ortak projelere imza atıyordu. Hush, Oculus, Gerald’s Game, The Haunting of Hill House ve The Haunting of Bly Manor gibi yapımlarla karşımıza çıkan Flanagan; Netflix platformuyla yola devam ediyor.

Özellikle The Haunting serisi ile dijital yayın platformu Netflix’te de takdir toplayan Flanagan, şirket ile yeni yapımlar üzerine çalışmak üzere anlaşmaya varmıştı. Kendisinin şu sıralar yine aynı mecra için Midnight Mass dizisini hazırladığını biliyoruz. Ancak Flanagan’ın durmaya niyeti yok gibi görünüyor. Amerikalı yönetmen, Netflix ile yeni bir dizi için hazırlıklara başladı.

- Reklam -

İlk olarak BOOM! Studios tarafından 2020’de yayımlanan ve üç ciltten oluşan Something is Killing the Children çizgi romanı, Mike Flanagan’ın ellerinde ekrana uyarlanacak. Yine korku türündeki serinin yazar koltuğunda James Tynion IV, çizer koltuğunda ise Werther Dell’Edera oturuyor. Çizgi roman, aynı yıl Eisner Award’a da aday gösterilmişti.

Mike Flanagan İmzalı Something is Killing the Children Dizisi için Henüz Bir Yayın Tarihi Açıklanmadı

Mike Flanagan, daha önce birlikte çalışma fırsatı bulduğu Trevor Macy ile birlikte, yapımın senaryosunu kaleme alacak. Flanagan aynı zamanda yürütücü yapımcı koltuğunda da oturacak.

Something is Killing the Children: Mike Flanagan dizi netflix

- Reklam -

Gizemli bir Orta Amerika kasabasında geçen Something is Killing the Children, adından da anlaşılacağı gibi esrarengiz şekilde ölen çocukları konu alıyor. Kasaba şerifi, bu korkunç cinayetleri durdurmak için mücade ediyor. Kasaba halkı ise bu cinayetleri gizemli yaratılara bağlıyor. Şerif ise bu canavar hikâyesine pek de inanmıyor. Kasabaya yeni gelen ve bölgedeki canavar sıkıntısını çözeceğini öne süren Erica Slaughter adlı yabancı ise işleri farklı bir yöne taşıyor.

Şimdilik ön hazırlık aşamasında bulunan çizgi roman uyarlaması dizi için yayın tarihi ve oyuncu kadrosu gibi detaylar henüz açıklanmadı. Dizinin en iyi tahminle 2022 yılının ortalarında yayınlanması bekleniyor. Uyarlamanın kaynak alındığı çizgi roman ise henüz dilimize kazandırılmadı.

Siz Mike Flanagan işlerini nasıl buluyorsunuz? Diziden beklentileriniz neler? Görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Collider

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Hayao Miyazaki ve Studio Ghibli, İlk Oscar Müzesi Sergisi

Oscar Müzesi’nde İlk Sergi Hayao Miyazaki Odaklı Olacak: Tercihin Arka Planı Anlatıldı

Deadpool Korg Free Guy tepki videosu

Deadpool ve Korg’dan Free Guy Fragmanına Tepki Videosu