in ,

Sonic 3 Filmi ve Knuckles Dizisi Kesinleşti: Kirpi Sonic’in Evreni Büyümeye Devam Ediyor

Sonic 3 filmi Paramount tarafından duyuruldu. Ayrıca başrolünde Idris Elba’nın yer aldığı Knuckles dizisi ve çıkış tarihi de stüdyo tarafından açıklandı.

Sonic 3 Filmi Knuckles Dizisi
- Reklam -
- Reklam -

Sonic 3 filmi ve Knuckles dizisi Paramount Pictures tarafından duyuruldu. Kirpi Sonic’in ikinci macerası hayranlar tarafından beklenirken, evrenin büyük ve küçük ekranda genişleyeceği belli oldu.

Sega video oyunu serisine dayanan Sonic the Hedgehog filmleri, Sonic ve arkadaşlarının Dr. Eggman olarak da bilinen psikopat Dr. Ivo Robotnik ile olan mücadelelerini konu alıyor. Serinin ilk filmi Şubat 2020’de gösterime girdi. Başrollerinde Ben Schwartz, Jim Carrey, James Marsden, Tika Sumpter ve Lee Madjoub gibi isimlerin yer aldığı yapım, eleştirmenler ve izleyiciler tarafından olumlu yorumlar aldı.

Filmin yakaladığı başarısı sayesinde, Paramount aynı oyuncu kadrosu ile Sonic the Hedgehog 2 macerasına yeşil ışık yaktı. İkinci filmde Colleen O’Shaughnessey’in Miles “Tails” Prower rolüyle yer alacağı zaten biliniyordu. Aynı zamanda Idris Elba’nın da Knuckles karakterini seslendireceği ortaya çıktı. Ayrıca gelen ilk fragman, Eggman’in mantar gezegeninden kaçtığını ve Knuckles the Echidna ile takım kurduğunu gösteriyordu.

- Reklam -

Şimdi de hayranlar 31 Mart 2022 tarihinde vizyona girecek olan Sonic the Hedgehog 2 filmini beklerken, yapımcı stüdyo Paramount Pictures, sevindirici haberlerle geldi.

Sonic the Hedgehog 3 Filmi ve Knuckles Dizisi Çalışmaları Başladı

Sonic 3 Filmi Knuckles Dizisi

Paramount Pictures, Baby Shark filmi gibi birçok farklı duyuruyu yaptığı Tweet zincirinde, Sonic the Hedgehog 3 filmi için çalışmaların resmi olarak başladığı duyuruldu. Ayrıca yeni filme ek olarak, stüdyo şu anda Knuckles merkezli bir live action dizi geliştiriyor. Paramount+ üzerinde yayınlanacağı açıklanan dizide karakteri filmde de olduğu gibi Idris Elba seslendirecek.

- Reklam -

Sega başkanı Haruki Satomi de konuyla ilgili olarak şu açıklamayı yaptı:

“Paramount+ için üçüncü Sonic filminin ve ilk canlı aksiyon Sonic dizisinin aktif olarak geliştirildiğini duyurmaktan mutluluk duyuyoruz. Paramount ile dikkate değer bir ortaklığımız var ve onlarla Sonic the Hedgehog serisini genişletmeye devam etmekten heyecan duyuyoruz. 2022, bu Nisan ayında vizyona giren ikinci film ve bu tatilde gelmesi beklenen video oyunu oyunu Sonic Frontiers ile seri için önemli bir yıl olacak şekilde şekilleniyor. Sonic, 30 yılı aşkın bir süredir dünyanın dört bir yanındaki hayranlar tarafından seviliyor ve onlara uzun yıllar boyunca unutulmaz anlar ve deneyimler getirmeye devam etmeyi dört gözle bekliyoruz.”

Sonic’in şimdiden 3. film onayı alması konusunda sizler neler düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Endgadget

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Lorien_archers Lorien_archers dedi ki:
    1. film çıksa da Jim Carrey izlesek. Film güzel, Jim’le ekstra güzel. 1. filmdeki bazı sahnelerini açıp tekrar tekrar izlediğim doğrudur.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

2021 Talât Sait Halman Çeviri Ödülü Finalistleri

2021 Talât Sait Halman Çeviri Ödülü’nde Finale Kalanlar Açıklandı

John Williams Obi-Wan Kenobi Star Wars

John Williams, Star Wars Evrenine Geri Dönüyor: Obi-Wan Kenobi Dizi Müziği Usta Sanatçıya Emanet