in , ,

Netflix’ten Yeni Sonic the Hedgehog Animasyonu Geliyor: “Sonic Prime” Fragmanı Yayınlandı

Sonic Prime fragmanı yayınlandı. Netflix, ünlü oyun serisi için yeni bir animasyon dizisi hazırlıyor. SEGA’nın ikonik karakteri yeni maceraları ile dönüyor.

sonic prime fragman netflix dizi
- Reklam -
- Reklam -

Sonic Prime fragmanı görücüye çıktı. Netflix, SEGA’nın ikonik kahramanına özel bir animasyon dizisiyle izleyicilerin karşısına çıkmak için gün sayıyor.

Sonic the Hedgehog markası son dönemlerde hareketli günler yaşıyor. 2020’de Jeff Fowler yönetmenliğinde beyaz perdeye konuk olan Kirpi Sonic, 2022’de devam filmiyle bir kez daha görücüye çıkmış ve üçüncü filmin de onayını kapmıştı.

Ünlü oyun karakterinin beyaz perde yolculuğu tüm hızıyla devam ederken karakterin Netflix animasyonundan da tarih ve fragman paylaşıldı.

- Reklam -

Sonic Prime adını taşıyacak animasyon serisi, Netflix’in Geeked: Tooned-In adlı etkinliğinde yeni fragmanı da izleyicilere sundu.

Sonic Prime Fragmanı | İZLE

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.)

İlk sezon toplamda 8 bölümden oluşacak animasyon dizisinde, bölümlerin 7’si toplam 20’şer dakika sürecekken bir özel bölüm ise 40 dakikalık içeriğe sahip olacak.

SEGA’nın ikonik figürünü başrole taşıyan yeni animasyon dizisi, Sonic ile Dr. Eggman arasındaki bir savaşın sonrasında gerçekliğin parçalandığı “paramparça bir evrende” geçecek. Sonic, bozulan evreni yeniden düzeltmek ve arkadaşlarını kurtarmak için yeni düşmanlarla yüzleşecek, farklı müttefiklerle tanışacak, bambaşka boyutlarda destansı arayışlara girmek zorunda kalacak.

sonic prime netflix fragman

WildBrain ile SEGA, WildBrain ve Marza tarafından üretilen Sonic Prime’da, Sonic karakterini Deven Mack seslendiriyor. Dr. Eggman karakterinin sesi Brian Drummond’a emanet edilirken Tails’ı Ashleigh Ball, Amy Rose’u Shannon Chan-Kent, Knuckles’ı Adam Nurada ve Gölge ile Big the Cat rollerini Ian Hanlin canlandırıyor.

- Reklam -

Çizgi dizinin senaristleri arasında Justin Peniston (Avengers Assemble), Duncan Rouleau (Ben 10) ve Omar Spahi (Code 8) bulunuyor. Dizinin yapımcılığını ise Jo Casey, Joe Kelly, Duncan Rouleau ve Steven T. Seagle paylaşıyor.

2020 tarihli Sonic the Hedgehog filmi 320 milyon dolar, 2022 tarihli devam filmi ise 403 milyon dolar gişe hasılatı elde etmişti. İkinci film, bir video oyunu uyarlaması için ABD’de en yüksek hasılatla açılış yapan yapım olarak da kayıtlara geçmişti.

sonic prime fragman netflix

Sonic Prime animasyonu, 15 Aralık 2022 tarihinde Netflix kütüphanesindeki yerini alacak.

Siz Sonic Prime hakkındaki yeni görüntüleri nasıl buldunuz? Kirpi Sonic’in ekrandaki macerasına dair görüşleriniz neler? Fikirlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Collider

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

baha tahir olum haberi

Çağdaş Arap Edebiyatının En Önemli Yazarlarından Baha Tahir Hayatını Kaybetti

Atatürk Fragmanı Disney Plus

Disney Plus’ın Çok Konuşulan “Atatürk” Dizisinden İlk Fragman Yayınlandı