in

Sonoya Mizuno, HBO Max Dizisine Katıldı

Maniac ve La La Land yapımlarından hatırladığımız Sonoya Mizuno, HBO Max’in yeni gerilim dizisi The Flight Attendant’ın kadrosuna katıldı.

Sonoya Mizuno
Sonoya Mizuno
- Reklam -
- Reklam -

Çevrimiçi yayın mecralarında artan çeşitlilik bizleri büyük bir dizi zenginliğinin içine sürüklüyor. HBO Max platformunun yeni gerilim dizisi The Flight Attendant da bu bolluğun bir meyvesi. Dizinin kadrosuna ise son zamanlarda adından sık sık söz ettiren Japon oyuncu Sonoya Mizuno da katıldı.

Ex Machina, La La Land, Maniac ve Annihilation gibi yapımlarda karşımıza çıkan 33 yaşındaki aktris; yine ses getirecek bir projeyle karşımıza çıkmaya hazırlanıyor.

Sonoya Mizuno’ya dizide eşlik edecek bir diğer başrol ise Kaley Cuoco. Birçok hayran bu ismi The Big Bang Theory dizisinin Penny Hofstadter’ı olarak tanıyor.

- Reklam -

Çekimleri için geri sayıma başlanan dizi, Amerikan roman yazarı Chris Bohjalian’ın The Flight Attendant adlı eserinden uyarlanacak. Eser, Supernatural’dan hatırladığımız Steve Yockey tarafından adapte edilecek.

The Flight Attendant Dizisi Gizemli Bir Hikâyeyi Anlatıyor

The Flight Attendant bir gecede bütün hayatın nasıl değişebileceğini gösteren korkunç bir hikâye. Bir uçuş görevlisi olan Cassie (Cuoco), yanlış otelde, yanlış yatakta, ölü bir adamla uyanır ve neler olduğu hakkında hiçbir fikri yoktur.

Mizuno’yu ise Miranda adlı tehlikeli bir iş kadını rolünde izleyeceğiz.

- Reklam -

Dizinin yürütücü yapımcıları arasında Steve Yockey, Marcie Ulin, Greg Berlanti ve Kaley Cuoco var. Dizinin ilk iki bölümü ise Susanna Fogel tarafından yönetilecek.

Çekimlerinin bu sonbaharda başlaması beklenen yapım birer saatlik 8 bölümden oluşacak.


* Quentin Tarantino Yeni Romanının Konusunu Anlattı

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Muzır

Müstehcenlik Gerekçesiyle Çocuk Kitapları Muzır Bulundu

antartika buzul ust

Antarktika’da Buzul Sahanlığı Erimeye Devam Ediyor