in

Sophie Turner, Game of Thrones’taki Kahve Bardağı Hatası İçin Suçluyu Buldu

Game of Thrones’un sekizinci sezon dördüncü bölümünde unutulan kahve bardağı hâlâ konuşuluyor. Sophie Turner ise isim vererek Emilia Clarke’ı suçluyor.

Sansa Stark Sophie Turner Game of Thrones
- Reklam -
- Reklam -

Game of Thrones’un sekizinci sezonu yaklaşırken hepimiz çok heyecanlıydık. Hem Uzun Gece’yi hem de Demir Taht savaşını nasıl aynı sezonda anlatacaklar? Azor Ahai kim olacak? Gece Kralı gerçekten Westeros’u ele mi geçirecek? Jaime’i Cercei’yi öldürecek mi? Demir Taht’a kim oturacak? Bran’in büyük savaşta rolü ne olacak gibi sorular vardı aklımızda. Hepsini konuşmak için heyecanlanıyor dört gözle yeni sezonu bekliyorduk.

Gelgelelim yeni sezon geldi ve biz az önce sorduğumuz hiçbir soruya tatmin edici bir cevap alamadık. Sekiz yıldır yaptığımız bütün teoriler, bütün karakter gelişimleri, bütün beklentilerimiz bir bir çöpe atıldı ve biz en sevdiğimiz dizi gözlerimizin önünde katledilirken oturup izlemekten başka bir şey yapamadık.  Hayranların başlattığı “Game of Thrones sekizinci sezonu yeniden çekilsin” imza kampanyasını saymazsak tabii, ama saymayalım biz onu boş verin.

game of thrones starbucks

- Reklam -

Eh sekizinci sezon bu kadar kötü olunca ve bizim konuşmak için can attığımız şeyleri teker teker çöpe atılınca biz de incik ile boncuk ile uğraşmaya başladık. Sezonun dördüncü bölümünde Dany’nin masasındaki kahve bardağı bir anda viral olmuş ve haberi bütün dünyaya yayılmıştı. Karikatürleri yapılmış, esprileri dönmüş hatta ve hatta bu kahve bardağının suçlusu aranmıştı.

Sophie Turner Jimmy Fallon’ın Şovunda Konuştu

sophia turner kahve bardagi

- Reklam -

Herkes dizinin üçüncü bölümünde setten paylaşılan Sophie Turner’ın (Sansa Sark) elinde aynı kahve tuttuğu bir resmi kanıt saymış ve bu sezonki Sansa-Dany çekişmesine de gönderme olarak, “Sansa bir kez daha Dany’nin başına iş açıyor,” demişti.

Geçtiğimiz günlerde Jimmy Fallon’ın şovuna katılan Sophie Turner yine aynı suçlamayla karşı karşıya kalması üzerine doğrudan Emilia Clarke’ı (Daenerys Targaryen) işaret ederek şöyle konuştu:
“O fotoğraf söz konusu bölümden bir bölüm önceydi. Neden ben bir bölüm sonrası için suçlanıyorum ki. Ayrıca hepimizde aynı kahve bardaklarını kullanıyoruz. Birini bunun için suçlamam gerekirse… yani kimin önünde bir bakar mısınız?”
Bakın biz de isterdik sizinle efsane teoriler konuşalım, buraya harika Game of Thrones övme yazıları yazalım ama ne yapalım? Sekizinci sezon bize hakkında konuşmaya değecek bir tek kahve bardağı verdi biz de onu konuşuyoruz.

O yüzden bu haber için bizi değil David Benioff ve D.B. Weiss’i suçlayın.

YouTube video

Kaynak: ScreenRant

M. Halit Koçak

1994’te Erzurum’un soğuk bir kış gününde doğan, beyaz saçlarını ailesinden genetik yoluyla alan biri. Daha geçen seneye kadar dünyayı kurtarabileceğini sanan Çevre Mühendisi. Film, kitap, dizi, karikatür oyun ve müziğin her türlüsüne ilgisi vardır ama parası yoktur. Denize ve denize yazılan bütün şiir, öykü ve hikayelere aşıktır. Bağımsız ve amatör olan bütün yapımlar onun için tutkudur. Onu her yerde ‘’Tavşan’’ diye bulabilirsiniz.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for alper alper dedi ki:

    Taht oyunları sevenler o kadar üzülmesin, Buz ve Ateşin serisi okurlarına konuşacak bir kahve bardağı bile vermediler, 2011’den bu yana bekliyoruz.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Mortal Kombat

Yeni Mortal Kombat Filmi İçin Çalışmalar Başladı

Kitap

2019 Yılında Kitap Üretimindeki Düşüş Sürüyor