in

Game of Thrones’un Yıldızı Sophie Turner, The Staircase Dizisinin Kadrosunda

Sophie Turner, HBO Max ekranlarına gelecek The Staircase dizisinin kadrosuna katıldı. Game of Thrones yıldızı, önemli oyunculara eşlik edecek.

Sophie Turner, The Staircase Dizisi Oyuncu
- Reklam -
- Reklam -

Game of Thrones dizisi ile yıldızı parlayan Sophie Turner, HBO Max yapımı “The Staircase”in oyuncu kadrosuna katıldı. Dizinin kadrosunda Colin Firth, Toni Collette ve Juliette Binoche gibi oyuncular yer alıyor.

2011 – 2019 yılları arasında Game of Thrones (Taht Oyunları) dizisinde Sansa Stark karakterine hayat veren 25 yaşındaki aktris, sonrasında X-Men: Dark Phoenix, Heavy, Survive, Broken Soldier gibi yapımlarda yer almıştı.

Şimdi ise Sophie Turner’ın yeni projesi belli oldu. Genç yıldız, bir başka HBO yapımında rol alacak. The Staircase adını taşıyan seri toplamda 8 bölümden oluşuyor. Dizinin konusu ise 2001 senesinde eşini öldürmekle suçlanan Michael Peterson’a odaklanıyor.

- Reklam -

Sophie Turner, The Staircase Dizisi oyuncu

Yazar Michael Peterson, karısı Kathleen Peterson’ı öldürmekle suçlanmıştı. Merdivenlerden düşerek yaşamını yitiren Kathleen için yürütülen soruşturmada gerçek ortaya çıkmıştı. Sophie Turner, dizide Peterson’ın evlatlık kızı Margaret Ratliff’e hayat verecek.

Daha önce 2004 hakkında 2004 yılında bir de belgesel yayınlanan olay, 2018’de de Netflix için yeni eklemelerle genişletilmişti. Şimdi ise Michael Peterson hakkındaki davaya odaklanan yeni bir yapım izleyiciler ile buluşmak için gün sayıyor.

Sophie Turner, The Staircase Dizisinde Yıldız Oyuncularla Boy Gösterecek

HBO Max dizileri arasına katılan The Staircase’te ilk başrol Harrison Ford olmuştu. Ancak projeden uzun süre ses çıkmayınca Ford yapımdan ayrılmıştı. Onun yerine gelen isim ise The King’s Speech filmi ile Oscar Ödülü’ne layık görülen Colin Firth oldu.

Yapımın kadrosunda yer alan diğer isimler şu şekilde: Colin Firth, Toni Collette, Parker Posey, Juliette Binoche ve Rosemarie DeWitt.

- Reklam -
The Staircase colin firth
Colin Firth

Toni Colette, Peterson’ın eşi Kathleen’e hayat verecek. Colin Firth ise başrolde yer alacak.

Dizinin baş yapımcıları Antonio Campos ve Maggie Cohn olacak. İkiliyi Netflix filmi The Devil All the Time’dan da hatırlıyoruz. Campos, ayrıca 8 bölümden oluşacak dizinin 5 bölümünün yönetmenliğini de üstlenecek.

Böylece HBO Max dizi kütüphanesine önemli bir yapımı daha eklemiş olacak.The Staircase dizisi yayın tarihi hakkında henüz resmi bir açıklama yapılmış değil.

Sizin bu yapım hakkında beklentileriniz neler? Belgeseli izleme fırsatı bulmuş muydunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Variety

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Aktif Yanardağ Patlaması | İZLE

Yanardağ Patlamasının Ortasında Lav Yağmuru Drone ile Kaydedildi | İZLE

Superman dövme

Superman ile İlgili Merak Edilen O “Hayati” Soru: Çelik Adam Dövme Yaptırabilir mi?