in

Söylenti: “Yüzüklerin Efendisi” Dizisi Genç Aragorn’a Odaklanacak

Amazon’un 5 sezonluk dev projesi “Yüzüklerin Efendisi” dizisinin, genç Aragorn’a odaklanacağına dair kuvvetli bir söylenti dolaşıyor!

Aragorn yuzuklerin efendisi
- Reklam -
- Reklam -

1 milyar dolarlık bütçesiyle Amazon’un şimdiden çok konuşulan dizi projesi “Yüzüklerin Efendisi”nden yeni haberler var.

5 sezon olması planlanan ve “Taht Oyunları”ndan boşalan koltuğu devralması beklenen yapıma dair söylentilerin ardı arkası kesilmiyor. Hatırlayacağınız gibi, geçtiğimiz günlerde dizinin yönetmen koltuğu için Peter Jackson’ın konuşulduğunu sizlere aktarmıştık. Şimdiyse serinin geçeceği döneme dair kuvvetli bir iddia söz konusu.

Orta Dünya’ya ait yapımlara dair isabetli haberleriyle bilinen The One Ring sitesi, yeni LOTR dizisinin genç Aragorn’a odaklanacağını ortaya attı.

- Reklam -

- Reklam -

Elbette resmi bir ağızdan bu bilgi henüz teyit edilmiş değil. Ancak The One Ring, bu gelişmeyi birçok kaynaktan onaylattığını iddia ediyor.

Hikâyenin Aragorn gibi sevilen bir karakterin gençlik çağına ışık tutma ihtimali birçok hayranı heyecanlandıracak gibi. Fakat karanlıkta kalmış onca hikâye varken belli başlı isimlerin etrafında dönüp durmak, hatırı sayılır bir kitleyi memnun etmeye yetmeyebilir.

Viggo Mortensen’in efsane oyunculuğuyla zihinlerimizde yer edinen Aragorn’un gençliği, kim tarafından canlandırılır bilmiyoruz. Ancak müstakbel oyuncunun omuzlarında ağır bir yük olacağı şimdiden kesin. İddialar doğruysa tabii.

Siz ne dersiniz?

Onur Selamet

1993 İstanbul. Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sinema ve Televizyon Bölümü mezunu. Çeşitli kısa ve orta metraj film projelerinde yer aldı. Öyküleri kimi dergi ve fanzinlerde yayımlandı. 2013'ten beri üç arkadaşıyla birlikte Marşandiz Fanzin'in makinistliğini yapmaya devam ediyor. İlk öykü kitabı "Ölü Dalgıcın Sonbaharı" ise Eylül 2018'de yayımlandı.

4 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for mit mit dedi ki:

    Açıkçası duyurulduğu günden beri pek ümitli değildim bu diziden. Ama şu haberle ilgimi çekmeyi başardılar, ne yalan söyleyeyim. Olayların Aragorn gibi sevilen bir karakterin etrafında gelişecek olması büyük bir artı. Ek olarak Numenor’un Çöküşü, Arnor ve savaştan önceki yıllar boyunca Dunedain’in, Kolcuların diyarları nasıl koruduğu gibi konular hakkında bir sürü şey yazılıp çizilebilir. Arwen’le tanışması için de öyle elbette…

    Suyunu çıkarmasınlar yeter :slight_smile:

  2. Avatar for Pardus Pardus dedi ki:

    İyi mi olur kötü mü olur kararsızım. Dizi çekilir de bir gün izleyebilirsem o gün kararımı vereceğim. Yüzüklerin Efendisi’ nde o kadar çok karakteri seviyorum ki sanki hepsi de olsa keşke diyorum. Sonra Tolkien’ in diğer hikayelerine de YE kadar güzel filmler çekseler aynı heyecanları yaşasak. :slight_smile:

  3. Avatar for Gurlino Gurlino dedi ki:

    Çok sevdiğimiz kitaplar, filmler, oyunlar öyle kalsın, hiç dokunulmasın istiyoruz ama ben daha iyimser bakmak istiyorum. Ya daha iyi olacaksa, eserin özgün halinden bile iyi olacaksa? Bu fırsatı geri tepmek ister miyiz? Gelsin denesinler, iyi olursa izleriz, kötü olursa eleştirir atarız kenara… Ya süper olursa?

    Aragorn’un gençliği kulağa heyecan verici geliyor…

  4. Avatar for Kemal_Sinan_Ozmen Kemal_Sinan_Ozmen dedi ki:

    Tek kaygım tipik dizi ağırlığında ve öykülerin gelişimi anlamında hantal bir kurguyla sunmalarıdır. Güncel dizilerdeki sürprizler ve beklenmedik olaylarla gelişen hikaye kurgusu (West World gibi) Yüzüklerin Efendisi uyarlamasında olmayacak veya yazarlar bu tür bir yönteme başvuramaz. Önlerinde yönetmeniyle, oyuncusuyla ve müzikleriyle aşılması çok zor olan LOTR üçlemesi var. Merakla bekliyoruz.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

deadpool 2 on bakis

Deadpool 2’ye Kısa Bir Ön Bakış: İlk Filmin Yükselttiği Çıtayı Yakalıyor mu?

ursula k le guin belgesel

Ursula K. Le Guin’in Hayatını Anlatan Belgeselden İlk Fragman