in

Space Force 2. Sezon Onayı Aldı: Netflix Dizisi Devam Ediyor

Space Force 2. sezon onayını aldı. Netflix’in karmaşık yorumlar alan Steve Carell’lı dizisinde işler yine kızışacak!

Space Force 3. Sezon iptal
- Reklam -
- Reklam -

Netflix komedi dizisi Space Force 2. sezon onayı aldı. Başkan Trump’ın geçen sene kurduğu uzay kuvvetlerini parodileştirerek anlatan dizi 2021’de Vancouver’da yeni sezon çekimlerine başlayacak.

The Office’in yapımcısı Greg Daniels ve başrolü Steve Carell tarafından yaratılan dizide başrol yine Carell’a ait. Carell’ın oynadığı orgeneral Mark R. Naird’in hayali olan hava kuvvetleri komutanlığına terfi etmek üzereyken uzay kuvvetlerine tayin edilmesi, dizinin fişeğini ateşleyen olay.

Yeni görevinde dalga konusu olan Naird emirlere uyarak uzay kuvvetlerinin karargahını kurmak için ailesiyle birlikte Colorado’nun ücra bir köşesine taşınır. Naird’in yeni görevindeki bilim insanları ve askerler “Amerikan botlarını” yeniden aya çıkmak için uğraşırlar. Bu sırada generalin eşi bilinmeyen sebeplerden cezaevine girmiştir ve kızı da gençlik bunalımlarıyla boğuşur.

- Reklam -

Space Force 2. Sezon Netflix

1. sezonu Çin’e karşı verilen uzay yarışını işleyen dizi karışık yorumlar almış, yıldız dolu kadrosunun yarattığı beklentiyi karşılayamamıştı. Netflix’in diziye olan inancı devam ediyor olmalı ki 2. sezonu onaylandı. İlk sezonu 10 bölüm olan dizinin ikinci sezon bölüm sayısı henüz açıklanmış değil.

Space Force 2. Sezon Bölümlerinde Yapım Ekibine Norm Hiscock da Katılıyor

Space Force, General Naird ve ekibinin hikâyesini anlatmakla kalmamış, politik mizaha da yer vermişti. Amerikan politikasından sadece Trump ve eşi Melania’yla değil, Demokrat Parti’den kongre üyeleri Nancy Pelosi ve Alexandria Ocasio-Cortez’ten ilham alan karakterleriyle iki tarafın da parodisini yapmıştı. Yeni sezonda Amerikan seçimleri sonucu Başkan seçilen Joe Biden’ın uzay kuvvetlerindeki etkisi nasıl hissedilecek hep birlikte göreceğiz.

- Reklam -

Space Force 2. Sezon Netflix

Steve Carell ve Greg Daniels 2. sezonda da genel yönetmen olarak görevlerine devam edecek. İkiliye ayrıca Parks and Recreation ve Brooklyn Nine-Nine’dan tanıdığımız Norm Hiscock da katılacak. Hiscock yeni sezonda uygulayıcı yapımcılık görevi de üstlenecek. Dizinin ilk sezonundaki oyuncu kadrosundan Steve Carell (General Naird), John Malkovich (Dr. Adrian Mallory), Ben Schwartz (Fuck Tony), Diana Silvers (Erin Naird) ve Jimmy O. Yang (Dr. Chan Kaifang)’ın yeni sezonda dönecekleri de duyuruldu. Kadronun geri kalanı, özellikle de Lisa Kudrow için gelecek açıklamaları bekliyoruz.

Space Force’un ilk sezonunu beğenmiş miydiniz? Yeni sezondan beklentileriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da okurlarımızla paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Deadline

Mehmet Çakıcı

1999'da Balıkesir'de doğdu. Küçük yaştan beri fantastik edebiyata ilgi duydu, büyüdükçe diğer edebiyatlara da yaklaştı. Şu sıralar İstanbul Üniversitesi'nde bu ilginin üstüne iyice düşüyor. Uzun bir süre araknofobinin nasıl yazıldığını öğrenemedi.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Malatya Uluslararası Film Festivali Cinsiyetsiz Ödül Kararı

Malatya Uluslararası Film Festivali Cinsiyetsiz Ödül Kararı Sonrası İptal Edildi

Kum Tefrikaları - Ömür İklim Demir

Kum Tefrikaları: Ömür İklim Demir’den Kuytularda Dolaşan Huzursuz Bir İlk Roman