in ,

Space Force Fragmanı: Netflix’ten The Office Rüzgârları Estiren Yeni Yapım

Space Force fragmanı yayınlandı. Netflix’in yeni komedisi, The Office dizisinden Steve Carell ve Greg Daniels’ı geri getiriyor.

Space Force Fragmanı Netflix
- Reklam -
- Reklam -

Kurmaca belgesel türünün belki de en başarılı dizilerinden birisi olan The Office ekibinden önemli isimleri arkasında barındıran Space Force dizisinden fragman yayınlandı. Netflix’in yeni dizisi yine durum komedisini ön plana çıkartacak gibi görünüyor.

2005 ve 2013 yılları arasında toplamda yayınladığı 188 bölüm ile bir klasik haline gelen ve kendisine geniş izleyici kitleleri bulan The Office; benzer bir ruhu yeni bir yapıma taşıyor. The Office dizisinde birlikte çalışmış ve yapımın belkemiğini oluşturmuş Steve Carell ve Greg Daniels; Netflix’in Mayıs 2020 dizilerinden Space Force’ta buluşuyor.

The Office’te Michael Scott adlı ikonik karakteri canlandıran Steve Carell ve dizinin yaratıcı ekibinden Greg Daniels, Space Force’ta da kilit roller üstleniyor.

- Reklam -

The Office Space Force Netflix

Steve Carell, Space Force dizisinde ABD ordusunun yeni kurduğu Uzay Bölüğü’ne atanan bir pilotu, General Mark R. Nair’i canlandırıyor. Colorado’da bulunan bu üsse gitmeyi memnuniyetle kabul eden Nair, Beyaz Saray’ın beklenmedik emriyle tuhaf bir maceraya sürükleniyor.

Netflix’in Space Force Dizisi John Malkovich’li Kadrosuyla Dikkat Çekiyor

Dizi, yalnızca The Office rüzgârı ile değil başlı başına oyuncu kadrosu ile de heyecan yaratıyor. Yapımın başrollerini Steve Carell (The 40 Year Old Virgin ve Little Miss Sunshine), John Malkovich (In the Line of Fire, Being John Malkovich ve Dangerous Liaisons) ve Lisa Kudrow (Friends ve The Comeback) paylaşıyor.

Yapımda John Malkovich, Dr. Adrian Mallory karakterine; Lisa Kudrow da General Mark R. Nair’in eşi Maggie Nair’e hayat veriyor.

- Reklam -

Space Force Netflix

Oyuncu kadrosunda yer alan diğer isimler ise şu şekilde: Diana Silvers, Tawny Newsome, Ben Schwartz, Jimmy O. Yang, Noah Emmerich, Alex Sparrow ve Don Lake.

Dizi, tıpkı The Office’te olduğu gibi olaylardan çok kişiler arasındaki ikili ilişkilere dayanacak gibi gözüküyor.

Space Force dizisi 29 Mayıs 2020 itibarıyla Netflix kütüphanesindeki yerini alacak. Diziden yayınlanan fragmanı ise hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

Space Force Fragmanı | Türkçe Altyazılı

YouTube video

Peki sizin bu diziden beklentileriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşmayı unutmayın.


Ne Kadar Sıkı Bir The Office Hayranısın?

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for GkiraraJ GkiraraJ dedi ki:

    Sırf Steve Carell ve Lisa Kudrow gördüğüm için sorgusuz sualsiz izleyeceğim. Beklentilerim de yüksek boşa çıkaracağını da düşünmüyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Tom Cruise ile Elon Musk Uzay Film

Tom Cruise ile Elon Musk Uzayda Film Çekecek

Sylvester Stallone - Demolition Man 2

Sylvester Stallone Yeni Filmi Demolition Man 2 ile Geliyor