in ,

Netflix’e Gelecek Splinter Cell Anime Dizisinden İlk Görsel Paylaşıldı

Splinter Cell animesinden ilk görsel paylaşıldı. Netflix’in hazırladığı yeni anime serisinin başında John Wick’in senaristi Derek Kolstad bulunuyor.

Splinter Cell Anime Netflix
- Reklam -
- Reklam -

Splinter Cell animesi için ilk görsel paylaşıldı. Tom Clancy video oyunlarının hayranları, Netflix’in yeni anime serisinde Sam Fisher’ın nasıl görüneceğine dair artık bir fikir sahibiler. John Wick senaristi Derek Kolstad önderliğinde gelen yapımın çalışmaları devam ediyor.

Popüler video oyunu serisi ilk olarak 2002 yılında Ubisoft tarafından piyasaya sürülen orijinal Tom Clancy’s Splinter Cell ile hayatımıza girdi. Yıllar boyunca, yüksek eğitimli bir ajan olan Sam Fisher adlı kahramanın, bir dizi farklı savaş ve mücadelede düşmanlarla savaşmasına yön verdik. Bir zamanlar Ubisoft’un amiral gemisi serilerinden biri olarak kabul edilen Splinter Cell için 2013 yılından bu yana yeni bir oyun çıkarmadı. Buna rağmen 31 milyonun üzerinde kopya sattı. Video oyunları o kadar başarılıydı ki, aynı adı taşıyan popüler bir kitap serisi bile üretildi. Şimdi ise Netflix yeni bir anime dizisi ile aksiyona dahil olmaya çalışıyor.

İlk defa geçen yılın ağustos ayında açıklanan anime serisiyle ilgili nihayet elle tutulur ilk bilgiler gelmeye başladı. Netflix, Geeked Week etkinlikleri sırasında Sam Fisher’ın ilk görselini paylaştı. Görselde kafasına gece görüş gözlüğü takan Sam Fisher’ı kanla lekelenmiş askeri tarzda bir üniformanın içinde görüyoruz. Görüntüye ek olarak Netflix, John Wick serisinin yaratıcısı Derek Kolstad’ın şu anda yeni dizinin senaryosu ile uğraştığını belirten bir mesaj da paylaştı.

- Reklam -

Splinter Cell Anime Dizisi Yayın Tarihi Henüz Bilinmiyor

- Reklam -

Yeni Splinter Cell anime serisinin konusu veya video oyunları ile nasıl bağlanacağı hakkında pek bir şey bilinmiyor. Uzun süredir çalışmaları devam eden seriyle ilgili Kolstad, verdiği röportajlarda projeyle ilgili heyecan seviyesinden bahsetmiş; konuyu, farklı fikirleri yaratıcı bir şekilde denemek için daha fazla özgürlük sağlayan hareketli bir mercekle ele almakla nasıl ilgilendiğini vurgulamıştı. Kolstad ayrıca dizinin her sezonunun “bağımsız” olacağını ve ana karakterin genel evriminin dışında var olacağını söylemişti.

Şu an gelen tek görsel hayranlar için yeterli olmasa da, en azından çalışmaların devam ettiğine dair ilk bakışı da sunmuş oldu. Maceranın Netflix kütüphanesine ne zaman geleceği ise hâlâ bir sır.

Peki ya sizlerin Splinter Cell uyarlamasından beklentileriniz neler? Oyunları oynadınız mı? Sizce Castlevania tarzında başarılı bir yapım ortaya çıkacak mı? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

3 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for MelihAntepli MelihAntepli dedi ki:

    Linke tıklayınca yazıyı okuyabiliyorum ama İngilizce currently offline falan diyor ve haber oylama kısmı gözükmüyor. Haberiniz olsun.

  2. Avatar for magicalbronze magicalbronze dedi ki:

    Anlık kesilmeler olabiliyor, sanırım o anda da benzeri bir durum oldu. Şu an için sıkıntı yok gözüküyor, sizde durum değişti mi acaba?

  3. Avatar for MelihAntepli MelihAntepli dedi ki:

    Evet, düzelmiş :slightly_smiling_face: (20 karakter)

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

A Quiet Place Part II

A Quiet Place Part II, Pandemi Döneminin Gişe Rekorunu Kırdı

Ateşten Atlamak - Fatma Nur Kaptanoğlu

Ateşten Atlamak: Fatma Nur Kaptanoğlu’nun İki Uzun Öyküden Oluşan Yeni Kitabı Raflarda