in

SpongeBob SquarePants Evreni SüngerBob’un Çocukluğunu Anlatan Yeni Diziyle Genişliyor

Nickelodeon’ın sevilen çizgi filmi SpongeBob SquarePants’e “Kamp Koral” adlı yeni bir yan dizi geliyor! 10 yaşındaki SüngerBob ve arkadaşlarının maceralarına hazır olun!

SpongeBob
- Reklam -
- Reklam -

Hazır mısınız çocuklaaaar! Sizi duyamadııııııım! SpongeBob SquarePants çizgi dizisini duymayan yoktur. Kuşkusuz Nickelodeon kanalının en sevilen yapımlarından birisi. Çizgi dizisi, sinema filmi, oyunları, oyuncakları derken SüngerBob hayatımızın ıslak ve eğlenceli bir parçası olmayı başardı.

Ve nihayet, daha fazla SüngerBob için Nickelodeon harekete geçti ve Kamp Koral adlı yeni yan dizinin onayını resmi olarak verdi!

En az 13 bölümden oluşması beklenen Kamp Koral’da 10 yaşındaki SüngerBob ve arkadaşlarının maceraları konu alınacak.

- Reklam -

SpongeBob ve arkadaşları yaz mevsimini Kamp Koral’da yosun ormanındaki çılgın kampta su altında kamp ateşi yakarak, vahşi denizanaları yakalayarak ve Yuckymuck Gölü’nde yüzerek geçirecek.

Yapımına önümüzdeki temmuz ayında, SpongeBob SquarePants’in 20. yılında başlanacak dizi yine animasyon formatında olacak.

SpongeBob 20

- Reklam -

Nickelodeon’dan Ramsey Naito, yıllar sonra gelen yeni bir SüngerBob dizisine yakılan yeşil ışığın, bu evrenin dünya çapında ne kadar sevildiğini ve nesiller tarafından sahip çıkıldığının bir göstergesi olduğunu aktardı.

Kamp Koral çizgi dizisi Marc Ceccarelli ve Vincent Walle’in yürütücü yapımcılığında hazırlanacak.

Üstelik bu yan dizi, Nickelodeon’ın SüngerBob için düşündüğü son proje değil. Kanal The SpongeBob Movie: It’s a Wonderful Sponge filmi için de Mayıs 2020 tarihini vererek evreni genişletmeye devam edeceklerinin sinyalini yaktı.

Yeni yan dizi hakkında siz ne düşünüyorsunuz? SüngerBob’un çocukluğuna dönmeye gerçekten de hazır mısınız? (Hazırız kaptaaaaaan!) Yorumlarınızı bizlerle paylaşmayı unutmayın!
Kaynak: IGN


* Avatar Karakterlerinin Zaman İçindeki Değişimleri

* “Keşke Geri Dönse” Dediğimiz Çizgi Filmler

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

4 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for AryaPond AryaPond dedi ki:

    Ben şuanda bu habere sevinmekle meşgulüm :heart_eyes:

  2. Avatar for Agape Agape dedi ki:

    Bir an fazla heyecan yapınca ben:

  3. Avatar for Kitsune Kitsune dedi ki:

    SüngerBob’un çocukluğu mu? Ama bu çook tatlı. :star_struck:

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Orta Çağ irlanda tıp

Orta Çağ İrlanda Tıbbında İbn-i Sina Esintileri

Chernobyl

Chernobyl, Tüm Zamanların En Yüksek Puanlı Dizisi Oldu!