in

Squid Game 2. Sezon Geliyor: Yönetmenden Resmi Açıklama

Squid Game 2. sezon ile maceraya devam edecek. Güney Kore yapımı Netflix dizisinin yaratıcısı, gelecek sezonun yolda olduğunu doğruladı.

Squid Game 2. Sezon onay
- Reklam -
- Reklam -

Squid Game 2. sezon geliyor. Kalamar Oyunu hayranlarını sevindiren haber duyuruldu. Netflix’in en çok izlenen yapımı yeni sezonu ile macerasına devam edecek. Serinin yapımcısı, yazarı ve yönetmeni olan Hwang Dong-hyuk yaptığı açıklama ile 2. sezonun geleceğini doğruladı. Ayrıca dizinin merak edilen karakterine dair önemli ipuçları da verdi.

Yayınlandığı tarihten sadece bir ay sonra Bridgerton’ı geçerek Netflix’in en çok izlenen yapımı olan Squid Game izlenme rekorları kırmaya devam ediyor. Seri yaklaşık 111 milyon kişi tarafından izlenmiş ve platforma en çok kazandıran yapım olmuştu. Ayrıca dizi sadece ekranda değil aynı zamanda çeşitli ürün ve oyuncaklar ile de kendisinden söz ettirmeyi başarıyor. Ek olarak, sosyal medyada dizinin nasıl devam edebileceğine dair çeşitli teoriler ortaya atılmıştı. Fakat yine de bu zamana kadar Netflix ve serinin yönetmeni Hwang Dong-hyuk tarafından 2. sezonun gelip gelmeyeceği netleştirilmemişti. Ancak Dong-hyuk yaptığı açıklamada ikinci sezonun geleceğini kesinleştirdi. Başarılı yönetmen yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“İkinci sezonun gelmesi için inanılmaz bir baskı, istek ve sevgi vardı. Sanki başka seçeneğimiz yokmuş gibiydi! Fakat şunu söyleyeyim ki ikinci sezon gelecek, bunun sözünü veriyorum. (Senaryo) şu an zihnimde ve geliştirmeye devam ediyorum. Yine de ne zaman veya nasıl olacağını söylemek için henüz çok erken.

- Reklam -

“Fakat işin pozitif tarafından bakarsanız, Dünyanın her tarafında insanlar ilk sezonu izledi ve ikinci sezonun nasıl devam etmesi gerektiğine dair teoriler ortaya sürüyor. Gerçekten bunlardan bazı fikirleri alıyorum ve ikinci sezonu kurgulamak için kullanıyorum. Dolayısıyla aslında yaşadığımız bu baskıyı kocaman bir ilham olarak görüyorum.”

Squid Game 2. Sezon Bölümleri Gi-hun Karakterini Geri Getirecek

Yönetmen Dong-hyuk röportajının devamında Gi-hun’un geri döneceğini ve dünya için oldukça önemli bir şey yapacağını da söylüyor. Karakterin hikayesi için basit fakat oldukça önemli bir son olarak görüyor. Ancak Gi-Hun dışındaki diğer karakterler hakkında yorum yapmaktan kaçınıyor.

Squid Game 2. Sezon onay

- Reklam -

Netflix’in en iyi çıkış yapan ve izlenme rekorları kıran yapımı Squid Game için 2. sezon bölümlerinin çıkış tarihi ile ilgili kesin bir bilgi yok. Ayrıca oyuncu kadrosu da henüz netleşmemiş durumda.

Dizinin ilk sezonuna dair kaleme aldığımız kapsamlı inceleme için buraya, sizler için hazırladığımız testi çözmek için ise buraya tıklayabilirsiniz.

Siz Squid Game 2. sezonunun nasıl gelişeceğini düşünüyorsunuz? Fikirlerinizi Kayıp Rıhtım Forum adresi üzerinden bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Collider

Oğuzhan Açıkalın

Gedikli bir çizgi roman geek’i olmasam da beyaz sayfalara doluşmuş renkli resimleri her zaman ilgiyle takip ettim. Çünkü resimlerin ve kelimelerin bizi olduğumuzdan daha iyi bir yere taşıyacağına inanıyorum. Kısa kısa hikâyeler yazıyorum, edebiyatın her türlüsüne ilgi duysam da bilimkurgu konusunda kendimi geliştirmeye çalışıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Garry Kasparov - Hearthstone

Dünyaca Ünlü Satranç Şampiyonu Garry Kasparov, Sıkı Bir Hearthstone Tutkunuymuş

Patty Jenkins Rogue Squadron Star Wars

Yeni Star Wars Filmi Rogue Squadron’ın Çekimleri Ertelendi