in

Squid Game’in Yaratıcısı, 2. Sezon Hakkında Konuştu: “Yeni ve Daha İyi Oyunlar Olacak”

Squid Game 2. Sezon yeni ve ilkinden daha iyi oyunlar içerecek. Netflix dizisinin yaratıcısı Hwang Dong-hyuk, serinin devamı hakkında konuştu.

squid game 2 sezon yeni oyunlar
- Reklam -
- Reklam -

Squid Game 2. Sezon hazırlıkları sürüyor. Dizinin yazarı ve yönetmeni Hwang Dong-hyuk, devam bölümlerindeki oyunların ilk sezondan daha iyi olacağını kaydetti.

Geçen yıl dijital yayın platformu Netflix üzerinden yayınlanan Güney Kore yapımı Squid Game, beklenmedik bir fenomene dönüşmüştü. Kısa zamanda platformun en popüler yapımı olan Kalamar Oyunu, ilk ay içerisinde 111 milyon izleyiciye ulaşmıştı. Yalnızca erişimde değil, platforma kattığı değer bazında da biricik olan dizi; 21 milyon dolarlık maliyetle 891.1 milyon dolarlık bir “etki değerine” sahip olmayı bilmişti.

Neticede dizinin 2. sezon onayı alması uzun sürmedi. Yeni bölümler her ne kadar henüz ön hazırlık aşamasında olsa da dizi gündem de kalmaya devam ediyor.

- Reklam -

Serinin yaratıcısı Hwang Dong-hyuk’un The Playlist’e verdiği söyleşi, yeni sezona dair detaylar içeriyor.

Squid Game 2. Sezon Kilit Oyuncuları Geri Getirecek

Drama, macera, aksiyon ve distopya türlerinin kesişiminde yer alan Squid Game, Güney Kore’deki çocuk oyunlarından ilham alarak tasarlanan ölümcül bir yarışmadan sağ çıkmaya çalışan bir grup insanın macerasını konu alıyordu.

Yeni sezonda yer alacak oyunlara dair fikri sorulan Dong-hyuk şu cevabı veriyor:

“Evet, bazı fikirlerim var. Ancak herhangi bir spoiler vermek istemiyorum. Bu yüzden tek söyleyeceğim yeni oyunların olacağı. İlk sezondan çok daha iyi oyunlar izleyiciyi bekleyecek.”

Squid Game 2. Sezon onay

- Reklam -

Yeni sezonda Lee Jung-jae’nin canlandırdığı Gi-hun karakterinin, ölümcül oyunlara son verme kararının ardından başına gelenler işlenecek. Gi-hun, ilk sezonun sonunda kızını görmekten vazgeçerek Squid Game’i düzenleyenlere “onlar için geri döneceğinin” sözünü vermişti.

Daha önce Deadline’a konuşan Dong-hyuk, Gi-hun’un baş kötü Front Man (Lee Byung-hun) ile beraber 2. sezonda geri döneceğini doğrulamıştı.

Yeni Sezon 2024 Yılında Çıkabilir

Squid Game 2. sezon için bir çıkış tarihi ise şu an için bilinmiyor. Ancak serinin yaratıcısı, en olası tarih olarak 2024’ün başlangıcını işaret etmişti. Hwang Dong-hyuk, Kalamar Oyunu’nun yanı sıra ilhamını bir Umberto Eco eserinden alan Killing Old People Club adlı bir film üzerinde de çalışıyor.

Diziye dair sitemizde yayınlanan inceleme yazısını buradan okuyabilirsiniz.

Sizin yeni sezondan beklentileriniz neler? Görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Games Radar

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

heykel antik roma büst

Bir Mağazadan 35 Dolara Aldığı Heykel, Paha Biçilemez Bir Antik Roma Büstü Çıktı

Jay Gatsby muhteşem gatsby F. Scott Fitzgerald

Edebiyatta Yalan Analizleri: Jay Gatsby Neden Yalan Söylüyor?