in ,

Stranger Things’in Ücretsiz Mobil Oyunu Dijital Mağazalarda

Netflix, Stranger Things hayranları için mobil cihazlara uygun oyun geliştirdi. Görünen o ki tekrardan nostaljik bir yolculuğa çıkıyoruz.

stranger things the game ust
- Reklam -

Stranger Things’in birkaç haftaya ekranlardaki yerini alacak olan ikinci sezonunu beklerken sabırsızlanıyor musunuz? O zaman hemen telefonu elinize alın ve Netflix‘in dizinin hayranları için geliştirdiği oyunu indirip Hawkins sokaklarında dolaşmaya başlayın. Siz sormadan biz söyleyelim, oyun bütünüyle ücretsiz.

stg1

Stranger Things: The Game ismiyle Google Play ve IOS App Store‘da yerini alan oyun kullanıcıya oynanabilir yedi farklı karakter, keşfedilecek altı zindan ve tamamlanacak otuzdan fazla görev sunuyor. The Legend of Zelda: A Link to the Past gibi pikselli görsellere ve ses efektlerine sahip oyun bu açıdan bir SNES klasiğini andırıyor ve kullanıcıya “normal” ve “klasik” olmak üzere iki farklı oyun modu seçeneği sunuyor. Normal mod daha özgür bir keşif ortamı sunarken klasik mod ise oyunda geçen tanımlamaya göre “sadece tecrübeli oyuncular için, 1984 zorluğunda” hazırlanmış.

- Reklam -

stg2

- Reklam -

Kendine özgü farklı yeteneklere sahip karakterlerle oyun dahilinde verilen görevleri çözmeniz  durumunda Lucas ve Nancy gibi ekstra karakterleri açıp oynanabilir hâle getirebiliyorsunuz. Baştan aşağı 80’ler göndermeleriyle dolu olan yapımın oynanışı da son derece pratik. Zorluk seçimi ekranına geçmeden önce eğitici görevleri tamamlıyorsunuz ve dokunmatik ekran üzerinde beliren dijital tuşlarla uğraşmadan oyunu oynayabiliyorsunuz.

Stranger Things: The Game ile ilgili tanıtım videosunu aşağıdan seyredebilirsiniz.

YouTube video

İhsan Çağatay Boz

1991 yılında geldiğim bu dünyanın mevcut gerçekliğinden hiçbir zaman memnun olmamam hasebiyle oyunların ve kitapların sonsuz dünyasında yaşarken, her şeyi istediğim şekilde bükebildiğim öyküler yazıyorum. Tarih ve felsefenin yanı sıra insanlığın nükleer savaşlar, durdurulamayan virüsler veya kontrolden çıkan yapay zeka ile intihar ettiği veya karanlığa gömüldüğü eserlere de ilgim ve takdirim sonsuz. Son olarak, George Romero ile başlayan zombi sevdam katlanarak devam etmekte.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

paldir kuldur ust

Paldır Küldür: İsmiyle Müsemma Bir Güldürü

eskisehir kitap fuari

2. Eskişehir Kitap Fuarı Başlıyor!