in

Star Trek: Discovery 4. Sezon Çekimleri Başladı

Star Trek: Discovery 4. Sezon çekimleri başladı. Dizinin yeni sezon onayı resmi olarak gelmediği halde çalışmalara başladığı bildirildi.

Star Trek: Discovery 4. Sezon
- Reklam -
- Reklam -

Star Trek: Discovery 4. sezon çekimleri başladı. Hayranlar heyecanla serinin üçüncü sezonunu beklerken, ekip bir sonraki adım için yola çıktı bile.

2017’de CBS All Access’de başlayan Star Trek: Discovery, önümüzdeki haftalarda üçüncü sezonuyla ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Ülkemiz sınırlarında Netflix’te gösterimi yapılan dizi, uzun sürenin ardından ikonik Uzay Yolu macerasını bir kez daha ekranlara getirdi. The Original Series’den yıllar önce geçen dizide Sonequa Martin-Green, USS Discovery’nin ekip üyelerinden biri olan Michael Burnham’ı canlandırıyor.

İlk sezon CBS All Access için büyük bir başarıydı. 2. sezon, Kaptan Pike (Anson Mount) ve Spock (Ethan Peck) gibi sevilen Star Trek karakterlerinin eklenmesiyle şekillenmeye daha çok dönüştü. Hatta o kadar sevildiler ki ikiliyle birlikte yanlarına Number One’ı da alarak Star Trek: Strange New Worlds adlı kendi dizilerinde de boy gösterecekler.

- Reklam -

Star Trek: Discovery 3. Sezon

Koronavirüs salgını, her yapımda olduğu gibi Discovery’nin post prodüksiyon aşamasını da yavaşlatmasına rağmen planlar dahilinde yürümeye devam etti. Dizinin ikinci sezonu biteli bir yıldan fazla bir zaman geçti ve hayranlar heyecanla Burnham ve Discovery ekibinin nereye gittiğini merak ediyor. Discovery 3. sezon, önümüzdeki ay CBS All Access’de başlayacak. Kanal kısa bir süre önce Paramount+ olarak yeniden adlandırıldı. Dizi ülkemizde de Netflix’te yayınlanacak.

Star Trek: Discovery 4. Sezon Hakkında Resmi Bilgi Yok

Serinin hayranları artık üçüncü sezondan sonrasının bile yolda olduğu için sevinebilirler. Toronto Filming’in haberine göre Star Trek: Discovery 4. sezon çekimleri başladı. Bir hayran, Discovery setinin oyuncu ve ekip girişinin reklamını yapan ve çalışmaların başladığını belirten bir tabela gördü ve sosyal medya üzerinden paylaştı. Bu paylaşım öncesi 4. sezon olacağıyla ilgili hiçbir bilgi sızıntısı yoktu.

Yeni adıyla Paramount+ olan CBS All Acces, şimdiye kadar herhangi bir şey paylaşmış değil. Bu yılın başlarında Discovery’nin dördüncü sezonu için tartışmalar olduğuna dair haberler ortaya çıkmıştı, ancak hakkında söylenenlerin hepsi dedikodulardan ibaretti. Yine de serinin başarısı göz önüne alındığında devamı için onay alması oldukça mantıklı bir karar.

Dizinin en az 2 sezon daha devam edecek olmasını sizler nasıl karşılıyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşabilirsiniz.


* Star Trek Zaman Çizelgesi

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Batuhan Batuhan dedi ki:
    1. sezon ilk bölüm korkunçtu ya. Star Trek böyle hatalar yapmazdı. İlk bölümden sonra düzelmiştir belki yoksa lütfen çekmeyin 4. sezonu.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Sarah Fielding

Sarah Fielding: İlk Çocuk Romanı Yazarı ve Bambaşka Bir Kadın İdealini İsteyen Tarihi Kişilik

Çorum Dedektiflik Bürosu

Çorum’da İlk Dedektiflik Bürosu Kuruldu: En Çok Başvuru Erkeklerden Geliyor