in

Star Trek: Picard 2. Sezon Çekimleri Ertelendi

Star Trek: Picard 2. Sezon çekimleri bir kez daha ertelendi. Patrick Stewart’ın başrolünde olduğu Uzay Yolu macerası için bir süre daha beklememiz gerekecek.

Star Trek: Picard 2. Sezon
- Reklam -
- Reklam -

Star Trek: Picard 2. sezon çekimleri yeniden ertelendi. Dizinin aktrislerinden Jeri Ryan, söz konusu haberi sosyal medya hesabına gelen bir soru eşliğinde duyurdu. Sevilen Uzay Yolu dizisi için bir süre daha beklememiz gerekecek.

Koronavirüs pandemisi, geçen şubat ayından bu yana sinema ve dizi sektörünü olumsuz anlamda etkilemeye devam ediyor. Star Trek: Picard 2. sezon çekimlerinin ilk olarak yaz aylarında yapılması planlanıyordu. Mart ayında çıkan ilk sezondan sonra tüm planlar yapılmış, ancak Covid-19 salgını nedeniyle ertelenme kararı alınmıştı.

Sonunda, ekibin Picard 2. sezonunu ilk olarak tahmin edilenden birkaç ay sonrasında, ocak ayında çekmeye başlayacağı sızdırıldı. Yeni gelen bir bilgiyle bu başlangıcın da ertelendiğini ve Patrick Stewart’lı Picard’ın çekim programıyla ilgili bir küçük güncelleme daha aldığını dizinin oyuncusu duyurdu.

- Reklam -

Star Trek: Picard

Yapım, 1 Şubat 2021 itibarıyla çekimlere başlayacak.

- Reklam -

Star Trek: Picard 2. Sezon Ne Zaman Çıkacak?

Diğer Star Trek dizileri de benzer mücadeleler vermekte ve erteleme almaktalar. Örneğin Star Trek: Discovery dizisinin çekimleri dört ay gecikmeli başladı. Şu anda 4. sezonun Kasım 2020’den Haziran 2021’e kadar çekilmesi bekleniyor. Star Trek: Strange New Worlds, Şubat 2021’den itibaren Discovery ile birlikte Kanada’da çekim yapmak istiyor. Devam eden salgın bu programları her an etkileyebilir, ancak artık son aşamalarına gelmiş aşı çalışmaları ile Hollywood’un da normale dönmesi bekleniyor.

Star Trek: Picard 2. Sezon çekimleri

Peki çekimleri 1 Şubat 2021 tarihinde başlayacak olan Star Trek: Picard 2. Sezonu ne zaman izleyeceğiz? İlk sezonun prodüksiyonu Nisan 2019’un sonlarına doğru başladı ve Eylül 2019’a kadar devam etti. Oradan, gösterinin kurgu aşamasının hazırlanması ve hazır hale gelmesi yaklaşık dört ay sürdü. Sezon 2 için aynı zaman çizelgesi takip edilirse, çekimlerin Temmuz 2021’de bitmesi beklenebilir. Bu da yeni sezonun son bölümün yayınlanmasından 20 ay sonra, Kasım 2021’de başlayabileceği anlamına gelir. Ancak yeni sezonun olağanüstü şartlar altında hazırlandığını ve salgının da birçok gecikmeye neden olabileceğini hatırlatmak gerekir. Yani kısaca, 2021 içinde yeni bir Picard sezonu gelmemesi de oldukça olası durmakta.

Picard’ın ilk sezonunu izlediniz mi? Sizce dizi nasıl başladı? Yeni sezondan beklentileriniz neler? Yorum ve teorilerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Wonder Woman 1984 İncelemesi

Wonder Woman 1984 İncelemesi: Mutluluktan Haber Ver Dilek Taşı

Tuhaf Radyo Sinyali Uzaylılar

Tuhaf Radyo Dalgası Muhtemelen Uzaylılardan Gelmiyor: Yine de En Güçlü Aday!