in ,

Star Trek: Picard’ın 2. Sezon Fragmanı Q Karakterinin Geri Dönüşünü Gösteriyor

Star Trek: Picard 2. sezon fragmanı yayınlandı. Zamanı manipüle eden Q karakterinin geri dönüşünü de gösteren Paramount+dizisi 2022’de geliyor.

Star Trek: Picard 2. Sezon Fragmanı
- Reklam -
- Reklam -

Star Trek: Picard 2. sezon fragmanı nihayet yayınlandı. Nisan başında, Uzay Yolu gününe özel etkinlikler sırasında yayınlanan tanıtım fragmanının aksine, Q’nun geri dönüşünü de gösteren doyurucu bir ilk bakış geldi.

İlk olarak CBS All Access adıyla yayın hayatına başlayan ve sonra da Paramount+ adını alan dijital yayın servisi, Patrick Stewart’ı Jean-Luc Picard olarak geri getiren Star Trek: Picard dizisinin ilk sezonunu sunmuştu. Ünlü aktörün ikonik karakteri ile geri dönen ve hayranlarca çok beklenen bir yapım olan Picard, Discovery sonrası evrenin ikinci canlı aksiyon dizisi haline geldi. Toplamda 10 bölümden oluşan ilk sezon, evreni tanıyan hayranlar ve eleştirmenler tarafından olumlu karşılandı.

Dizinin ilk sezon çıkışından önce bile olumlu karşılanması ve elbette Patrick Stewart’ın devam etme arzusunu açıklaması sayesinde eski adıyla CBS All Access, galasından önce seriyi 2. sezon için resmen yeniledi. Devam eden Koronavirüs pandemisi nedeniyle birden fazla kez ertelenen çekimlerin ardından, nihayet prodüksiyon başladı ve ilerleme kaydedildi. Çekimleri de tamamlanmış olan 2. sezon sonrası hayranlar heyecanlı bekleyişlerine başladı.

- Reklam -

Şu an için 3. sezon çekimleri devam etmekle birlikte, Paramount+ tarafından 2. sezon için yeni bir fragman yayınlandı. Yeni sezondan ilk görüntüler, John de Lancie’nin her şeye gücü yeten Q’sunun geri dönüşünü ve bununla birlikte zamanı büken sonuçları da görüyor. Hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

Star Trek: Picard 2. Sezon Fragmanı | İZLE

YouTube video

Yayınlanan fragman ile birlikte dizinin 2022 yılı içerisinde çıkacağı bir kez daha belirtilmiş olsa da, ay ve gün olarak herhangi bir bilgi bulunmuyor. Hatırlanacağı üzere geçen nisanda çıkan ilk fragmanda da dizinin 2022 yılı içerisinde geleceği duyurulmuştu. Fragman, John de Lancie’li Q karakterinin dönüşünü gelişini göstermesinin yanı sıra, gelecek sezondan Stewart ve ekibinden gelecek sezonda neler beklemeleri gerektiğine dair heyecan verici bir ilk bakış da sunuyor.

- Reklam -

Dizi Paramount+ üzerinden yayınlansa da ülkemiz izleyicileri Amazon Prime Video ile Star Trek: Picard’ın ilk sezonuna ulaşabilirler.

Peki ya sizler Star Trek’e Q karakterinin yeniden dönüyor olması konusunda neler düşünüyorsunuz? 2. sezon konusunda teorileriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Kayıp Tanrılar Ülkesi: Ahmet Ümit

Ahmet Ümit’tin Arkeoloji, Mitoloji ve Polisiye Türlerini Harmanladığı “Kayıp Tanrılar Ülkesi” Romanı Çıktı

Yerli Komedi Filmleri sinema salonları açılma

Yerli Komedi Filmleri, Sinema Salonlarının Açılmasını Bekliyor