in ,

Star Trek: Picard 2. Sezon Tanıtım Fragmanı Q’nun Dönüşünü Müjdeledi

Star Trek: Picard 2. sezonu için yeni bir tanıtım fragmanı yayınlandı. Görüntüler, Q’nun Uzay Yolu’na yeniden dönüşünü müjdeledi.

Star Trek: Picard 2. Sezon Tanıtım Fragmanı Q
- Reklam -
- Reklam -

Star Trek: Picard 2. Sezon için yayınlanan ilk tanıtım fragmanı, Q’nun bir kez daha evrendeki yerini alacağını gösterdi.

Önce CBS All Access adıyla yayın hayatına başlayan ve sonra da Paramount+ adını alan dijital yayın servisi, Patrick Stewart’ı Jean-Luc Picard olarak geri getiren Star Trek: Picard dizisini tanıttı. Ünlü aktörün ikonik karakteri ile geri dönen ve hayranlarca çok beklenen bir yapım olan Picard, Discovery sonrası evrenin ikinci canlı aksiyon dizisi oldu.

Yeni dizi, Picard’ın hayatının son aşamasında yepyeni bir maceraya atılışını gösterdi. Serinin ilk sezonu genel olarak olumlu eleştirilerle karşılandı. Star Trek: Picard, The Next Generation’dan başka tanıdık yüzler de dokumayı başardı ve tatlı bir nostalji yarattı.

- Reklam -

Dizinin ilk sezonu sona ereli 1 yıldan fazla bir süre geçmiş olmasına rağmen, 2. sezon için henüz çok erken. Devam eden Koronavirüs salgını nedeniyle, dizinin yeni sezon çekimlerine ancak geçen şubat ayında başlandı. Henüz çekimleri devam eden yapım için resmi bir yayın tarihi de açıklanmadı. Sonuç olarak, hayranların bir sonraki sezondan ne bekleyebilecekleri hakkında çok az şey biliniyor. Bu yüzden Uzay Yolu gününe özel yapılan açıklama oldukça heyecan verici.

Star Trek: First Contact Day etkinliğinin bir parçası olarak Paramount+, Picard 2. sezonu için ilk tanıtım fragmanını yayınladı. Hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

Star Trek: Picard 2. Sezon Fragmanı | İZLE

Yarım dakikalık yeni görüntüler ne yazık ki önümüzdeki sezondan görüntüler içermiyor. Bunun yerine Jean-Luc Picard’ın sesiyle hayranları bir geziye çıkartıyor. Serinin en ikonik ifadesini alıp “Nihai sınır zamandır,” diyor. Gerçek kışkırtıcı kısım sonra geliyor: John de Lancie’li Q geri dönüyor. Q oldukça uğursuz bir kahkaha atmadan önce “Dava asla bitmez,” diyor.

Tanıtım fragmanı, Picard 2. sezonun 2022’de yayınlanacağını belirterek sona eriyor. Ancak çekimleri henüz yeni başlamış olan yapımın 2022’nin hangi ayında geleceği tam olarak bilinmiyor.

Peki ya sizler Star Trek’e Q karakterinin yeniden dönüyor olması konusunda neler düşünüyorsunuz? Eski heyecanı verebilecek mi dersiniz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Tech Radar

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Batuhan Batuhan dedi ki:

    Duygulandım… Ben olmamı sağlayan dizi… Heyecanla bekliyorum…

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Burası Orası Değil (Hayalet Oğuz Kitabı) - Kaya Tanış

Türk Edebiyatında Hayalet Oğuz’un İzi Araştırma Konusu Oldu: Burası Orası Değil Raflarda

Sylvester Stallone Rocky Balboa Creed 3

Sylvester Stallone, Creed 3 Filminde Rocky Balboa’nın Yer Almayacağını Söyledi