in , ,

Star Trek: Picard Dizisine Yeni Kitaplar da Eşlik Edecek

Star Trek: Picard’ın öncesinde geçen olayları anlatan ve diziyle bağlantılı olacak roman ve çizgi roman serilerine dair ilk detaylar geldi.

Star Trek: Picard
- Reklam -
- Reklam -

Jean-Luc Picard’ın maceralarını sadece televizyon ekranlarında değil aynı zamanda kitap sayfalarında da okuma şansına kavuşacağız. CBS Consumer Products, CBS’in yeni serisi Star Trek: Picard’ın öncesinde geçen olayları anlatacak kitap ve çizgi romanlar için IDW ve Simon & Schuster’s Gallery Books ile ortaklığa gidiyor.

Kasım ayından itibaren başlamak üzere IDW, 3 bölümden oluşan Star Trek: Picard – Geri Sayım adlı bir mini çizgi roman serisi yayımlamaya başlayacak. Mike Johnson ve dizinin yazarlarından olan Kirsten Beyer tarafından yazılan çizgi roman serisi ünlü Star Trek kaptanı Jean-Luc Picard’ın hayatını değiştirecek bir görevi konu alacak.

Geri Sayım serisini takiben Simon & Schuster Gallery Books Şubat 2020’de The Last Best Hope adlı bir roman yayınlayacak. Una McCormack tarafından yazılan roman direkt olarak yeni diziye bağlanmakla kalmayacak, aynı zamanda serinin sevenlerine dizide yer alacak yeni karakterleri de tanıtacak. McCormack bununla birlikte daha önceki sekiz Star Trek romanının da yazarı.

- Reklam -

EVP Global Franchise Management şirketinden Veronica Hart ise konu hakkında şunları söyledi:
“Diziyi duyurduğumuzdan beri Jean-Luc Picard’ı tekrar ekranlarında görecekleri için heyecanlanan serinin hayranlarının büyük desteğini gördük. Çıkacak dizinin öncesini hem çizgi roman hem de roman olarak orijinal bir şekilde anlatmak sadece hayranları dizi için daha da heyecanlandırmak ve dizi için sahneyi hazırlamakla kalmayacak ayrıca partnerlik yaptığımız yetenekli şirketlerin işlerini de gösterme fırsatı sağlayacaktır.”
picard

Yaklaşan diziyle birlikte kitapların da yolduğu olduğu bilgisi bizleri oldukça heyecanlandırdı. Bu kitapların dilimize kazandırılıp kazandırılmayacağı ise henüz belirsiz.

Picard rolünde Patrick Stewart’ı göreceğimiz dizinin yayın tarihi ise 2020 olarak duyuruldu. Diziden yayınlanan ilk fragmanı buradan izleyebilirsiniz.

- Reklam -

Sizler Picard için heyecanlı mısınız? Serinin kitapları çıktığında göz atacak mısınız? Star Trek evreninin bu şekilde genişlemeye devam etmesi heyecanlı değil mi?

Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşmayı unutmayın!


* Geleceği Tasvir Eden Filmlerin Zaman Çizelgesi

* Quentin Tarantino: Star Trek 18 Yaş Sınırıyla Gelecek

* Star Wars Hayranı Profesör Üniversitenin Gözlemevini R2-D2’ya Çevirdi

Kaynak: StarTrek

Halil Oğulcan Karamağara

Bir sürpriz yumurtanın içinde, 1994 yılında, İstanbul'da düşmüşüm annemin karnına. Mesela ağlamamışım doğduktan sonra. Tabii sonradan arayı kapattım. Şu anda Tekirdağ, Namık Kemal Üniversitesinde İngiliz Dili ve Edebiyatı okuyor, kendimi geliştirmeye çalışıyorum. Anime, dizi ve film izlemeyi çok severim. Okumayı da. Arada kendimi oyun oynamaya kaptırdığım da olmuyor değil. En çok da büyünce yazar olmak istiyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

1998 OR2 dünya asteroit

2020’de Bir Asteroit Dünya’ya Çarpabilir, NASA İzlemede

Temel Reis

Diyanet: He-Man, Bugs Bunny, Temel Reis Gibi Çizgi Filmler Çocukları Şiddete Yöneltiyor