in

Star Trek: Picard İlk Fragmanına Kavuştu!

Patrick Stewart’ın bir kez daha Jean-Luc Picard’ı canlandıracağı Star Trek: Picard dizisinin ilk kısa tanıtım videosu yayımlandı.

star trek picard ust
- Reklam -
- Reklam -

Ünlü aktör Patrick Stewart‘ın uzun bir aranın ardından bir kez daha Kaptan Jean-Luc Picard rolünü canlandıracağı dizinin ilk kısa videosu görücüye çıktı. Bu sayede dizinin resmi adını da öğrenmiş olduk – Star Trek: Picard.

Hatırlayacağınız gibi, ilk kez geçen yıl duyurulan dizinin çekimleri geçen ay itibarıyla başlamıştı. Şimdi de, bu güzel haberin üstünden çok geçmeden dizinin ilk sahneleriyle karşı karşıyayız. Videodan anladığımız kadarıyla, Star Trek: Nemesis‘in sonundaki talihsiz olayların ardından sevgili kaptanımız emekliye ayrılmış. Hatta elini eteğini yıldız donanmasından çekip şarap yetiştiriciliğine soyunmuş.

Zaten yapılan ilk açıklamalar dizinin bir tür devam niteliğinde olacağına ve 18 yıl sonrasını, kaptanın yaşlılığını anlatacağına işaret ediyordu. 2399 yılında, yani şimdiye dek çekilmiş tüm Star Trek filmlerinden sonra geçecek dizi Kelvin Zaman Çizgisi’ne dâhil olacak.

- Reklam -
- Reklam -

Star Trek: Picard, bu yılın sonlarına doğru CBS’de yayınlanacak.

YouTube video

M. İhsan Tatari

Yirmi yılı aşkın bir zamandır fantastik edebiyat, bilimkurgu, çizgi roman ve bilgisayar oyunlarıyla haşır neşir oluyor.

Fantastik edebiyat alanında dört basılı kitabı bulunan yazar, Kayıp Rıhtım'ın yanı sıra Oyungezer dergisinde de serbest yazar olarak çalışmakta, çeşitli yayınevlerinde çevirmen ve editör olarak görev almaktadır.

3 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for okanakinci okanakinci dedi ki:

    Ben daha önceki dizilerin tamamını hâlâ bitiremedim. (Star Trek Voyager ve Star Trek Enterprise sırada bekliyor) Öte yandan sürekli yeni diziler geliyor. Bu gidişle bütün resmî Uzay Yolu dizilerini izlemek bir kişinin bütün ömrüne mâl olacak.

  2. Avatar for Bay_Karamsar Bay_Karamsar dedi ki:

    Bugünkü panelle birlikte yayınlanan son fragman. Eski dostlardan bazıları da yüzlerini gösteriyor.

    https://www.youtube.com/watch?v=QvKBeOKvblI

    Yine de heyecanım yok. Fanlara ve nostaljiye oynayacaklarmış gibi bir hissim var. Çok ince ayrıntılarda gizli bir şey de değil bu. Bariz. Data var. Seven of Nine var.

    İlk sezonun başlarında mesafeli yaklaştığım Star Trek Discovery’nin 3. sezonunda ne olacağı daha çok merak ediyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

timas dunya klasikleri cekilis

DEV ÇEKİLİŞ: Timaş Yayınları Dünya Edebiyatı Seti

twisted metal playstation productions

Playstation Productions’ın İlk Dizisi Twisted Metal Oldu