in

Uzay Yolu’nun Yeni Spin-Off Dizisi Duyuruldu: “Star Trek: Starfleet Academy”

“Star Trek: Starfleet Academy” dizisi duyuruldu. Uzay Yolu’nun yeni spin-off dizisi, Paramount+ üzerinden izleyicilerle buluşacak.

Star Trek: Starfleet Academy Dizisi Duyuruldu
- Reklam -
- Reklam -

Star Trek: Starfleet Academy spin-off dizisi duyuruldu. Uzay Yolu’nun Paramount Plus üzerindeki yeni orijinal dizinin haberi, Lower Decks ve Strange New Worlds’ün sezon yenilemelerini almasından sadece birkaç gün sonra geldi.

Paramount+, heyecan verici bir haberle Star Trek evrenine taze bir soluk getiriyor. Yepyeni bir orijinal dizi olan Star Trek: Starfleet Academy duyuruldu ve izleyiciler, “galaksinin en efsanevi yerlerinden birinde reşit olan” bir grup genç öğrencinin hikâyesine tanık olacak.

İlk kez 2021’de ipuçları verilen yeni dizi için henüz bir oyuncu duyurusu yapılmazken, Alex Kurtzman, Noga Landau ile birlikte yürütücü yapımcı ve baş sorumlu olarak görev yapacak. İkili, ortak bir açıklama yaparak, Uzay Yolu dizisinin hangi zaman diliminde yer alacağına ve mevcut teklif yelpazesinde nereye konumlandığına dair bazı ipuçları verdi.

- Reklam -

“Yıldız Filosu Akademisi’ne giriş artık açık! Galaksiyi keşfedin! Kaderinize kaptanlık edin! Yüzyılı aşkın bir süredir ilk kez kampüsümüz, fiziksel, zihinsel ve ruhsal sınırlarını aşmayı hayal eden, arkadaşlığa, yoldaşlığa, onura ve kendilerinden daha büyük bir amaca adanmışlığa değer veren en az 16 Dünya yaşındaki (veya tür eşdeğeri) bireyleri kabul etmek üzere yeniden açılacaktır. Dersler zorlu olacak, eğitmenler kendi alanlarının en parlak isimleri arasında yer alacak ve kabul edilenler en çeşitli öğrenci nüfusuyla yan yana yaşayıp öğrenim görecekler. Bugün hayallerimizi, hedeflerimizi ve değerlerimizi paylaşan herkesi, hepimiz için parlak bir gelecek yaratma yolunda ilk adımlarını atarken yeni nesil vizyoner öğrencilere katılmaya teşvik ediyoruz. Bugün başvurun! Ex Astris, Scientia!”

Star Trek: Starfleet Academy Dizisi Duyuruldu

“Star Trek: Starfleet Academy” Dizisi Ne Zaman Yayınlanacak?

Yıldız Filosu öğrencilerinin “yüzyılın ilk sınıfı” olmasıyla birlikte, yeni spin-off dizisinin Discovery döneminde geçmesi oldukça muhtemel. Ki bu da asıl dizinin başrolünde yer alan Sonequa Martin-Green önderliğindeki dizinin hayranları için kesinlikle sevindirici bir haber.

Star Trek: Discovery’nin 4. sezonunda, Mary Wiseman’ın canlandırdığı Tilly’nin izne ayrıldığını ve Yıldız Filosu Akademisi’nde biraz zaman geçirerek yıldız gemisinde görev yapmanın yanı sıra başka yollar keşfettiğini görmüştük. Discovery’nin 2024’ün başlarında Paramount+’ta yayınlanması planlanan 5. sezonuyla sona ereceğinin duyurulmasıyla birlikte, evrenin bu bölümündeki zamanı uzatmak seriye hoş bir katkı olacaktır. Ayrıca pek çok hayranın henüz veda etmeye hazır olmadığı Discovery mürettebatının konuk oyuncu olarak yer almasına da olanak sağlayabilir.

- Reklam -

Yapımına 2024 yılında başlanması beklenen ve aynı adlı bir oyunu da bulunan Starfleet Academy’nin yayın tarihiyle ilgili olarak henüz bir bilgi bulunmuyor.

Star Trek: Starfleet Academy - Yeni Uzay Yolu Dizisi

Star Trek evreninin Starfleet Academy ile genişleyecek olması konusunda sizler neler düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilir, ayrıca tüm içeriklerimizden anında haberdar olmak adına bizi Google Haberler üzerinden takip edebilirsiniz.

Kaynak: Collider

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Clayface, The Batman 2

Clayface, “The Batman 2” Filminin Baş Kötülerinden Birisi Olabilir

Clint Eastwood Son Filmini Çekiyor

Clint Eastwood, Kariyerinin Son Film Projesi için Hazırlıklara Başladı