in

Star Trek: Strange New Worlds’ün 2. Sezon Yayın Tarihi Ortaya Çıktı

Star Trek: Strange New Worlds 2. sezon yayın tarihi açıklandı. Uzay Yolu’nun Paramount Plus macerası devam ediyor.

Star Trek: Strange New Worlds 2. Sezon Yayın Tarihi Belli Oldu
- Reklam -
- Reklam -

Star Trek: Strange New Worlds 2. sezon yayın tarihi belli oldu. Discovery’nin final verecek olmasıyla Paramount Plus için en önemli Uzay Yolu yapımlarından biri haline gelecek olan macera, yeni bölümlerine kavuşuyor.

Geçen yaz yayınlanan ilk sezonuyla iyi bir izleyici kitlesi elde eden ve genel anlamda olumlu eleştiriler alan Strange New Worlds dizisi, Kaptan Pike ve Spock’ın yer aldığı Atılgan’ın maceralarını konu ediniyordu. Başrollerinde yer alan Anson Mount, Rebecca Romijn ve Ethan Peck’in ilk olarak Discovery dizisinde gözükmesi ve sonrasında kendi spin-off yapımlarına kavuşmaları sağlanmıştı.

Dizinin ilk sezonu, Kaptan’ın bazen kız arkadaşı olan Komutan Una Chin-Riley’in (Rebecca Romijn) yasadışı İlirya mirasını bir şekilde keşfettikleri için tutuklanmasıyla sona erdi. Sezon finali ayrıca Pike’ın kazada ölmediği olası bir geleceği inceleyen alternatif bir zaman çizgisinde genç bir Kaptan Kirk’ün (Paul Wesley) ilk kez ortaya çıkışına tanıklık etti.

- Reklam -

Bu yılın başlarında oyuncu kadrosu açıklandığında Paramount dizinin ikinci sezonunda Wesley’in yer aldığını paylaşmıştı. Kirk’ün bu versiyonuyla tanıştığımız zamanın neredeyse on yıl sonrası olduğu düşünüldüğünde, 2. Sezon dönüşünün koşulları hayranlar adına oldukça ilginç olacak gibi görünüyor.

Star Trek: Strange New Worlds 2. Sezon Yayın Tarihi Belli Oldu

Star Trek: Strange New Worlds 2. Sezon Haziran 2023’te Başlıyor

Mount, Romijn ve Wesley’e ek olarak, Strange New Worlds’te ayrıca Uhura rolünde Celia Rose Gooding, Hemşire Chapel rolünde Jess Bush, Teğmen Ortegas rolünde Melissa Navia ve Doktor M’Benga rolünde Babs Olusanmokun yer alıyor. Geçen yıl Carol Kane’in Pelia adlı zeki bir mühendis olarak 2. Sezon kadrosuna katılacağı ve muhtemelen Bruce Horak’ın Hemmer’ının bıraktığı boşluğu dolduracağı duyurulmuştu.

- Reklam -

Aynı anda hem yeni hem de klasik olan bu karakterlerle kat edilecek çok fazla heyecan verici yol var. Bu nedenle gidilecek daha çok yol var gibi görünüyor. Dizinin 2. sezonu, 15 Haziran 2023 tarihinde Paramount+ kütüphanesindeki yerini almaya başlayacak. Toplamda 10 bölümden oluşacak dizinin bölümler haftalık olarak yayınlanacak.

Star Trek: Strange New Worlds 2. Sezon Yayın Tarihi Belli Oldu

Star Trek: Strange New Worlds’ün ilk sezonunu nasıl bulmuştunuz? 2. sezondan beklentileriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilir, ayrıca tüm içeriklerimizden anında haberdar olmak adına bizi Google Haberler üzerinden takip edebilirsiniz.

Kaynak: Collider

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Batuhan Batuhan dedi ki:

    Anlaması çok güç bir yazı olmuş… Kaptanın bazen kız arkadaşı, yasadışı mirası garip çeviriler olmuş.

    Kirk’ün bu versiyonuyla tanıştığımız zamanın neredeyse on yıl sonrası olduğu düşünüldüğünde, 2. Sezon dönüşünün koşulları hayranlar adına oldukça ilginç olacak gibi görünüyor.

    Bu kısmı ise hiç anlamadım…

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Avengers: Yok Oluş Anahtarı -  Greg Keyes

Marvel Oyun Evreni’nin Öncülü Niteliğindeki “Avengers: Yok Oluş Anahtarı” Türkçede

Asteroid City Fragmanı Wes Anderson

Wes Anderson Filmi “Asteroid City”den İlk Fragman Yayınlandı