in ,

Star Trek: Strange New Worlds Fragmanı Yayınlandı: Yeni Uzay Yolu Dizisi Yolda

Star Trek: Strange New Worlds fragmanı paylaşıldı. Yeni Uzay Yolu dizisi Paramount Plus ile gelmeye hazırlanıyor.

Star Trek: Strange New Worlds Fragmanı
- Reklam -
- Reklam -

Star Trek: Strange New Worlds fragmanı paylaşıldı. Yeni Uzay Yolu dizisi Paramount Plus ile gelmeye hazırlanıyor.

Star Trek evreni, Akiva Goldsman, Alex Kurtzman ve Jenny Lumet tarafından Picard, Discovery ve animasyon dizisi Lower Deck’e de ev sahipliği yapan akış hizmeti Paramount+ için oluşturulan Strange New Worlds ile daha da genişliyor. Yeni dizi, Star Trek: Discovery 2. sezonda tanıtılan karakterleri içeren bir spin-off serisi olarak çıkacak. Fakat aynı zamanda, ünlü Kaptan James T Kirk’ten önce USS Enterprise mürettebatını yöneten Kaptan Christopher Pike’ı (Anson Mount) takip eden “The Original Series”in bir öncülü işlevi de görüyor.

Discovery dizisinde gördüğümüz ve Strange New Worlds’ta da devam edecek diğer oyuncular ise Number One olarak Rebecca Romijn ve Spock olarak Ethan Peck. Atılgan ekibinin geri kalanını ise Babs Olusanmokun (doktor M’Benga rolünde), Jess Bush (Hemşire Christine Chapel rolünde), Bruce Horak (Aenar subayı Hemmer rolünde) ve Celia Rose Gooding (öğrenci Nyota Uhura rolünde. Spock ile birlikte TOS’tan bir karakterin daha genç bir versiyonudur) gibi isimler canlandırılacak. Christina Chong ayrıca, Star Trek’in en ikonik kötülerinden biri olan Khan Noonien Singh’in (başlangıçta Ricardo Montalbán tarafından ve ardından 2013 yapımı Into Darkness filminde Benedict Cumberbatch tarafından canlandırılan) akrabası olan La’an Noonien-Singh’i oynayacak.

- Reklam -

Sonunda geleceği Mayıs 2020’de duyurulan yapımla ilgili olarak Paramount+ tarafından ilk resmi fragmanını yayınladı. Görüntüler, insanlığın dünya dışı yaşamla ilk temasının görkemi hakkında bir monolog altında çeşitli fütüristik yerleri göstererek bir atmosfer yaratıyor. Ayrıca Kaptan Pike’ın dönüşünü vurgulayarak Atılgan kaptanın uzay gemisinin penceresinden önünde uzanan birçok maceraya baktığını gösteriyor.

Hemen aşağıdan yayınlanan ilk fragmanı izleyebilirsiniz:

Star Trek: Strange New Worlds Fragmanı | İZLE

YouTube video

Şimdiye kadar Star Trek: Strange New Worlds için çok fazla bir bilgi paylaşılmamıştı. Bununla birlikte yapımcılar dizinin Discovery’den daha açık tonda olacağına ve orijinal dizi gibi epizodik maceralara daha fazla odaklanacağına söz veriyor. Pek tabii devam eden serileştirilmiş hikâyeleri de tamamen görmezden gelmeyecek.

- Reklam -

Yeni dizi, Pike’a yeni dünyaları ve yabancı kültürleri keşfetme fırsatı verecek. Ancak dizinin halihazırda Uzay Ylolu evreninden kaç tanıdık yüze sahip olduğu göz önüne alındığında, kesinlikle diğer dizilerle bazı örtüşmeler olacaktır.

Strange New Worlds, ilk bölümü ile 5 Mayıs 2022 tarihinde Paramount+ kütüphanesindeki yerini almaya başlayacak.

Star Trek: Strange New Worlds’un ilk tanıtım fragmanını sizler nasıl buldunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Obi-Wan Kenobi Fragmanı

Obi-Wan Kenobi Dizisinin Nostalji Dolu Yeni Fragmanı Yayınlandı

Son ve İlk İnsanlar - Olaf Stapledon

Son ve İlk İnsanlar: Olaf Stapledon’dan Geleceğe İddialı Bir Öngörü