in

Star Wars: Ahsoka Dizisi Hazırlıkları Başlıyor

Star Wars: Ahsoka dizisi yolda olabilir. Clone Wars’un sevilen karakteri, yakın gelecekte Disney+’ta kendi dizisine kavuşabilir.

Star Wars: Ahsoka Disney Plus Dizi
- Reklam -
- Reklam -

Star Wars evreninin en sevilen karakterlerinden Ahsoka Tano, Disney+ üzerinde kendi solo dizisine kavuşabilir.

Ahsoka Tano karakteri seneler önce Star Wars: Clone Wars animasyonu aracılığıyla tanıtılmıştı. Star Wars: Attack of Clones ve Star Wars: Revenge of the Sith filmlerinin arasında kalmış karanlık dönemi anlatan Klon Savaşları, Anakin’in de bir Padawanı olduğunu bu animasyon aracılığıyla belirtmişti. Ahsoka karakteri daha sonra Rebels animasyonunda da kısa süreliğine görülmüştü. Bu sene içerisinde ikinci sezonu yayınlanacak The Mandalorian ile ilk kez gerçek bir oyuncuyla hayat bulacak karakterin solo dizisine dair söylentiler ortaya çıktı.

Ahsoka Tano, The Mandalorian 2. sezonunda Rosaria Dawson tarafından canlandırılacak. Bu tür haberlerle beraber Lucasfilm’in evreni küçük ekranlarda genişletmeye devam edeceğini onayladığı söylenebilir. Çünkü Rise of the Skywalker filminden sonra Star Wars’un beyaz perde serüvenine bir süre ara verilmesinde karar kılınmıştı. Bu sırada bugün Disney+ platformuna geleceği planlanan dizi söylentilerine yeni bir tanesi daha eklendi: Star Wars: Ahsoka.

- Reklam -
Rosario Dawson Ahsoka Tano the mandalorian 2. sezon star wars
Rosario Dawson

Star Wars: Ahsoka, “Rebels” Sonrası Olayları Konu Alacak

CBR yazarlarından DanilRPK, eski Jedilardan bir tanesi üzerinde yoğunlaşmış bir dizinin daha geliştirilme aşamasında olduğunu öne sürdü. CBR tarafından yayınlanan bu bilgiler çok fazla bilgi içermese de, sonrasında Fandomwire daha detaylı bilgilerle okuyucuları aydınlatmayı başardı. Ortaya çıkan ve kaynakların sağlam olduğu iddia edilen bu söylentiye göre Ahsoka dizisi Rebels sonrası olayları konu alacak. Yapım aynı zamanda Hera, Zeb ve droid Chopper gibi diğer karakterleri de içerirken, Rebels’ın Ezra’yı arama kısmına da değinilebileceği söylendi.

Konuyla ilgili Lucasfilm’den gelen bir onaylama henüz mevcut değil. Ancak The Mandalorian dizisi hakkındaki haberlerin de bu şekilde başladığı düşünülürse imkânsız bir şey olmadığını söyleyebiliriz. Sonuçta Ahsoka, Clone Wars’un son bölümüne kadar hikâyesi derinlemesine incelenmiş bir karakter değil ve hakkında anlatılabilecek pek çok nokta var.

- Reklam -

Karakterin The Mandalorian 2. sezonunda alacağı yorumlar sonrası bilgilerin daha da netleşeceği söyleniyor. Dizinin yeni sezonu da önümüzdeki ekim ayında Disney+’taki yerini alacak.

Böyle bir diziye siz ne dersiniz? The Mandalorian’da da kanlı canlı şekilde karşımıza çıkacak olan karakteri ayrı ve kendisine özel solo bir dizide izlemek ister misiniz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden paylaşabilirsiniz.


* The Mandalorian 2. Sezonu Muhteşem Görsel Efektlerle Geliyor

Kaynak: Screen Rant

Furkan Emir Aktaş

1999 Ankara doğumluyum. Çizgi romanlar, fantastik romanlar, bilgisayar oyunları özellikle ilgili olduğum alanlar. Hacettepe Üniversitesi'nin Amerikan Kültürü ve Edebiyatı bölümünde okumaktayım. 2013'ten beri serbest olarak bazı çizgi romanların ve çeşitli akademik makalelerin çevirilerini yapmaya devam ediyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Colin Farrell The Batman The Penguin

Colin Farrell, The Batman Filminde Büyük Bir Role Sahip Olmayacak

Ruby Rose Batwoman Kate Kane

Batwoman Başrolü Ruby Rose Diziden Ayrıldı